Alyansım ve tektaş yüzüğüm kayboldu

Çantlarınıza veya cüzdanlarınıza baktınız mı
Evet baktım oğlumun anne bebek çantasına da baktım yok

İki yaşında cocuk tüm evi dolanacak bir yaşta. Kesin o almıştır,bir yere bırakmistir. her yerden çıkabilir. Özellikle boyunun yettiği saksi,vazo gibi şeyleri didikleyin.
Ben de anneme incisiyle meşhur bir yerden küpe almıştım. Geçen gün taktım ve teki düşmüş kulağımdan o kadar üzüldüm ki,hem hatırası vardı hem de izinsiz öyle aldım kadının takı kutusundan. O farketmeden yerine yenisini koyacağım

Selavat okuya okuya ara evdeyse bulursun
Okuyorum zaten kayıp duasida
Evet zaten iki çiçek var evimde 2 sinede baktım içlerine fln ama yok 4 gündür bulamadım çok üzülüyorum

Okuyorum zaten kayıp duasida okudum namaz kılarak okumak daha iyi ama özel günümdeyim
Çocuk almışsa gözünün önünde olsa insan bulamiyo saklamış nerdeyse eve birisi gelmediyse bulacaksın evde bir yerde küçük olduğu için bulmak zor olur

İki yaşında bir çocuğun boyu nereye kadar uzanır?
Alt çekmeceler, koltuk altları, kitaplık arkası veya rafları, mutfağın alt dolap ve çekmeceleri, halı altı, perde araları, TV ünitesi, balkon, banyo, duş kabini, buzdolabının alt kapağı, çamaşır-bulaşık makinesi içi-altı-arkası, yerde mevcut halıların altı ve kıyı-köşesi, yatak baza altı, yatak süngeri altı hatta nevresimin içi, yastık yüzü, katlı bir pantolon-ceket paça ve kolunda bile olabilir, hatta inanın yerde duran üçlü prizin içine bile girmiş olabilir.
Seçenekler sonsuz.
Ama aklıma şimdilik buralar geldi.

Bende baktığım yerleri yazdım yorum olarak başka birine bu söylediklerinizin hepsine baktım

Bende baktığım yerleri yazdım yorum olarak başka birine bu söylediklerinizin hepsine baktım
Şu an yoğun bir şekilde bu kayıp eşyanıza odaklandığını için belki gözardı ettiğiniz yerler vardır. Biraz bu konuyu düşünmemeye çalışın, evdeyse zaten mutlaka ortaya çıkar.
Ben evlendiğim ilk hafta, elimi sabunlarken alyansımı banyo giderine kaçırdım ve aktı gitti.
En azından sizinki kayıp ve kayıplar bulunur. Alyansın manevi değeri çok önemli, sizi anlıyorum. İnşallah bulursunuz ve bizimle de paylaşırsınız.

Ben yaşadım. Geçwn kış sonu kaybetmiştim yaz boyu kayıptı, ben de yatarken başucumda küçük bölüme dolap var oraya koyduğuma emin gibiydim ama yoktu heryeri aradım yok, neyse umudu kestim, çocuğu anaokuluna yazdırdık başladı okul, 2 hafta önce öğretmen alyansımın fotosunu çekti attı , hanımefendi oğlunuz bana verdi bu annemin diye sizin mi diye soruyor, baktım aha canım ciğerim alyansım.. o kadar mutlu oldumki anlatamam, meğer oğlumun eşofmanının fermuarlı cebine koyup fermuarlı çekmişim orda kalmış, helal para bi şekilde geri geldi o kaydolabilirdi oğlumun cebinden düşebilirdi.. bi de o zamanlar dua okudum biri bana kayıp eşya duası attı arama motoruna yazın çıkıyor onu okumuştum

Evet eline verdim altın sarısı sahte bi yüzük takıp ediyorum biseyler aramaya çalışıyor gibi
İnşallah benim gibi sizde başarılı olursunuz o aldıysa mutlaka aynı oyunu oynayacaktır 2 yaşın oyun hafızası
Yüzüğü bıraktı ve içeri gitti oturdu acaba ben başka yere koyup mu unuttum bi sürü kayıp duasi okudum ama bulamıyorum
Demekki oglunuzun dikkatini çekmeyen bir şey yüzükler. bence başka ihtimallere de odaklanın. Evde olsa mutlaka ortaya ckardi diye düşünüyorum

Bende okuyorum kayıp eşyasını bulma duası kaç gündür ama bulamıyorum
Görünce tektaşı ve yüzüğü eline alır hep ama evde olduğuna eminim çarşambadan sonra dışarı çıkmadı çarşamba günü parmagimdan çıkardım yüzüğü

Çocuk alsa bir haftadır bulurdunuz diye düşünüyorum inşallah evdedir sizin için değerli şeyler

Bir hafta değil 4 gün oldu evde olduğuna eminim diyorum anlatabiliyormuyum vesvese var işte 3 harfli buldurmuyor belkide
Çarşamba çıkardım yüzüğü diyorsunuz 4 gün oldu diyorsunuz Çarşamba dan bugüne tam bir hafta olmuş oluyor. Bende mi yanlışlık var ayrıca 3 harfliler sizin yüzüğünuzden ne istesin yanlış anlamayın ama inanmayın böyle şeylere 3 harflilerin size bulaşması için onlarla uğraşmanız lazım ha ugrastiniz diyelim inanın şize bulaşmaya basladilarmi yüzüğünuzden değil başka şeylerden çıkarırlar hırslarını. Ha illaki bu tarz şeylere inanıyorsanız gidin hocalara danışın bazı hocalar var kayıp eşyayı bulduruyorlar ben inanmam bu tarz şeylere Rabbime sığınırım Elhamdülillah

Evet çarşamba çıkardım cumartesiye kadar evde olduğum için yüzüğün olup olmadığına bakmadım cumartesi dışarı çıkacaktık takacaktim baktım yok o yüzden 4 gündür dedim size bu tarz şeylere inanmakla alakası yok bi süredir başka sorunlarımız var eşimle çok tartışıyoruz çok kavga ediyoruz evde bereket kalmadı o yüzden dedim ben vesvese oluyor olabilir anlamında yani üstüne bu yüzükte eklendi daha çok kavga oluyor

Bnmde banka matik kartımı bebiş halının altına atmış
Allahtan evden başka bi yerde olacağını düşünmediğimden iptal ettirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…