• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansım ve tektaş yüzüğüm kayboldu

Bnmde banka matik kartımı bebiş halının altına atmış
Allahtan evden başka bi yerde olacağını düşünmediğimden iptal ettirmedim 🤭
Helal parayla alındı er geç bulacağıma inanıyorum evde olduğuna eminim ben ilk evlilik yuzuklerimizi değiştirmiştik eşimle kendisi hediye etmiş oldu tektas ve alyansta yeniydi hem maddi hem manevi açıdan çok üzülüyorum

Helal parayla alındı er geç bulacağıma inanıyorum evde olduğuna eminim ben ilk evlilik yuzuklerimizi değiştirmiştik eşimle kendisi hediye etmiş oldu tektas ve alyansta yeniydi hem maddi hem manevi açıdan çok üzülüyorum
Evdeyse elbet bulunur. Unutun bazen unutunca birden insanın önüne çıkıyor
Yattğııız yatağın arasına baktınız mı bazanın üstündeki

Evet çarşamba çıkardım cumartesiye kadar evde olduğum için yüzüğün olup olmadığına bakmadım cumartesi dışarı çıkacaktık takacaktim baktım yok o yüzden 4 gündür dedim size bu tarz şeylere inanmakla alakası yok bi süredir başka sorunlarımız var eşimle çok tartışıyoruz çok kavga ediyoruz evde bereket kalmadı o yüzden dedim ben vesvese oluyor olabilir anlamında yani üstüne bu yüzükte eklendi daha çok kavga oluyor 😪
Rabbim evinize bereket ve huzur getirsin 🤲 yüzüğünuzu de kısa sürede bulursunuz inşallah 🤲

Rabbim evinize bereket ve huzur getirsin 🤲 yüzüğünuzu de kısa sürede bulursunuz inşallah 🤲
Amin inşallah hepimizin evine Allahım huzur bereket getirsin teşekkür ederim eşime diyorum belki bu bir sınav Allah bizi bununla sınıyor

Geçen hafta çarşamba günü dışarı çıkmıştık markete eve geldik eşimle aynı sonra akşam 6 gibi hariciye halı verdim yüzüklerim parmağımdaydı oglumu uyuttuktan sonra gece yatarken makyaj masamın üzerine koyduğuma eminim çarşambadan sonra dışarıya çıkmadık cumartesi günü çıkalım dedik yüzüklerimi takmak için gittim o gün bugündür yüzüklerim yok bakmadığım yer kalmadı nasil bulabilirim böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardım edebilirmisiniz ?
Çocuğunuz kaç yaşında

Oraya buraya atmış olabilir ama yutmuş da olabilir 🫣 ay inşallah bi yerlerden çıkar. Çocuklar hiç akıla gelmeyecek yerlere sıkıştırabiliyor
Yutsaydı tıkanırdı öksürürdü bisey olurdu tek taş var çünkü oğlum hep yanımda öyle bisey olsa farkederdim mutlaka evet hala aramaya devam ediyorum kimbilir nerede ben nereye koydum ya da oğlum nereye attı

Arkadaşımın kızı iki zigon sehpalarin arasına koymuştu belki bakmamissinizdir
Birde Ethem dede duasını deneyin

Benim kızımında böyle emziği kayıptı her yeri aradım günlerce deli gibi. Kirli çamaşır sepetinden çıkmıştı. O yüzükler şu an evde her yerde olabilir 😅

Aklıma takıldı, buldunuz mu yüzüklerinizi sevgili konu sahibi?

Gerçekten çok garip. Bayağı zaman oldu hem de. Neyse, yeni senede yeni yüzükler alırsınız inşallah.🍀
Yoo çok olmadı 1.5 ay oldu bulacağıma inanıyorum ince temizlik yapabilsem çıkar aslında ama çocuğuma biri bakması lazım halıları koltukları kaldırıp temizlik yapmak için

Back