Yatak odasına komple baktık eşimle halıları kaldırdım yatağın altına baktım komple carsaflari yastık kılıfı içlerine baktım süpürge torbama baktım koltuk altı kenarları içi salonumada baktım yani aklınıza gelebilecek heryere baktımBebek varsa kesin , ufaklık almisdir bir yerlere atmıştır, baza altına koltuk altlarına, koltuk kenarlarına baka bilirsiniz , farkında olmadan supurgeye cekmis de ola bilirsiniz supurgenizin torbasına da bakin
Evimize son 1 2 haftadır gelen olmadı heryere baktım mutfak dolap içleri çekmeceler ayakkabiliga banyo dolabı gideri çamaşır makinesinin giderine kadar baktımEvinize giren biri oldu mu misafir veya ailenizden biri anneniz kardeşiniz falan belki kaybolmasın diye yerini değiştirmiş olabilirler de.
Evde bebiş veya evcil hayvan varsa onlar araya köşeye düşürmüş olabilirGeçen hafta çarşamba günü dışarı çıkmıştık markete eve geldik eşimle aynı sonra akşam 6 gibi hariciye halı verdim yüzüklerim parmağımdaydı oglumu uyuttuktan sonra gece yatarken makyaj masamın üzerine koyduğuma eminim çarşambadan sonra dışarıya çıkmadık cumartesi günü çıkalım dedik yüzüklerimi takmak için gittim o gün bugündür yüzüklerim yok bakmadığım yer kalmadı nasil bulabilirim böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardım edebilirmisiniz ?
Hayır öyle birsey kesinlikle yapmaz zaten eşim fabrikada vardiyalı çalışıyor gece 1 de geliyor yüzüğü çıkardığımız bile görmedi evden 3 e doğru çıkıyorEşiniz almış olabilir mi? Bir arkadaşımın başına gelmişti.
Muhtemelen o bir yere koydu. Her yere baktım demeyin öyle yerlere saklıyorlar ki aklınız şaşar. Oğlum çok saklayıp bana arattırmıştır eşyaları:)2 yaşında
Yatak odasını komple kaldırdım makyaj masamın üstüne koymuştum çünkü halıları kaldırdım yatak komple kalktı yorgan arasına çarşaf yastık kılıf içleri en son çıkardığımız kıyafetlerin ceplerine çantama baktım süpürge torbasına baktım oğlumun montunu cepli olan kıyafetlerine çok afedersin tuvaletin ikisinede baktım oğlumun oyuncak kovasına mutfak dolap içleri çekmeceler bulaşık makinesinin içine ayakkabiliga ayakkabıların içlerine evimdeki çiçeklerin içine elbise dolabima üstüne altına içine kenarlarına baktım lavaboma çekyat altları kenarı köşesi heryeri buzdolabının içine baktım bir deMuhtemelen o bir yere koydu. Her yere baktım demeyin öyle yerlere saklıyorlar ki aklınız şaşar. Oğlum çok saklayıp bana arattırmıştır eşyaları:)
Yatak odama makyaj masamın üzerine koydum birdaha bulamadım heryere baktım baktığım yerleri başka bir yorumda yazdım unuttugum bakmadığım bi yer neresi olabilirEvde bebiş veya evcil hayvan varsa onlar araya köşeye düşürmüş olabilir
Makyaj masasının çekmecelerinin içinde düşmüş olabilir iyice aralara bak canım temizlik yaparken falan çıkar inşallahYatak odama makyaj masamın üzerine koydum birdaha bulamadım heryere baktım baktığım yerleri başka bir yorumda yazdım unuttugum bakmadığım bi yer neresi olabilir
Yatak odama makyaj masamın üzerine koydum birdaha bulamadım heryere baktım baktığım yerleri başka bir yorumda yazdım unuttugum bakmadığım bi yerEvde bebiş veya evcil hayvan varsa onlar araya köşeye düşürmüş olabilir
Bebek aklıyla düşünüp koyabilecek heryere baktım baktığım yeri başka birine yorumda yazdım okuyabilirsinizÇocuğunuz varmı, benimde kaybolmuştu baya aramıştım, meğer oğlum almış, aldığını söyledi çocuk ama nereye koyduğunu hatırlamıyordu, 2-2,5 yaşlarındaydı, baya aramıştım en son oyuncaklarının Arasından çıkmıştı
Evet ince bir bıçakla oralara baktı eşim belki sıkışmıştır diye cekmecein kenar aralarında baktık yaniMakyaj masasının çekmecelerinin içinde düşmüş olabilir iyice aralara bak canım temizlik yaparken falan çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?