• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansım ve tek taşım

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
bende nişanlandımm tektaşıma bayıldımm ama alyansım aceleye geldi taşlı istiyordumm:(

Eklentiler

• $Fotoğraf0323.jpg
    $Fotoğraf0323.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 1.252
  • $Fotoğraf0325.jpg
    $Fotoğraf0325.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 1.517
bende nişanlandımm tektaşıma bayıldımm ama alyansım aceleye geldi taşlı istiyordumm:(

üzgünüm canım ama ben de tam tersi tektaşını beğenmedim çok kocaman ve kaba geldi bana
sen güle güle kullan tabi senin beğenmen önemli

üzgünüm canım ama ben de tam tersi tektaşını beğenmedim çok kocaman ve kaba geldi bana
sen güle güle kullan tabi senin beğenmen önemli

tektasım tek kullanıma daha uygun bende işte taslı alyans istedimki tek takayım die aksilikler işte canım. değiştiririz diyor nişanlım fakat ugursuzluk diyen cok batıldır inşallah

Üzülme cnm niye üzülüyorsun... Bence alyansın çok hoş ben beğendm..Şık duruyor.. Tektaşın çok taşlı evet oda tarz meselesi.. sen beğendiysen mesele yok..Allah tamamına erdirsin..:nazar:

ben her ıkısını de begendım .. Rabbım hayırlı etsın tamamına erdırsın hayatımm .. cok guseller bence .. :1: uzulme neden uzuluyorsun o kadar cok cesıt varkı pıyasada ne kadar dolassan da hep acaba dıyorsun merak etme :)

tektasım tek kullanıma daha uygun bende işte taslı alyans istedimki tek takayım die aksilikler işte canım. değiştiririz diyor nişanlım fakat ugursuzluk diyen cok batıldır inşallah

hayırlı olsun arkadaşım yüzüklerin çok güzel..ben 7 yıllık evliyim 3 kere alyans değiştirdim allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyo evliliğimiz:nazar:..içine sinmediyse değiştir alyansını:21:

İkisi aynı parmakta çok göz yoruyor farklı parmaklarınıza teker teker takarsanı daha zarif duracağına inanıyorum.

alyans zaten uzaktan taslı gıbı duruyor bellı olmuyor pek kalem darbesı oldugu,
evlen sonra taslısından yaptırırsın bıraz da ıncesını alırsan daha rahat olur sanıyorum kı

cok tesekkur ederim kızlar.. batıl inanc oldugunu düşünmek isterken içime su serptiniz. inşallah evlenınce değiştiririm :)

evet arkadaşlara katılıyorum ikisi birlikte çok ağır gelmiş. yüzüğünü beğenmediysen bir de nikah yüzüğü alırsın daha ince daha taşlı isteğine göre
benim de nişan yüzüğüm aceleye gelmişti, nikah için klasik alyans siparişi verdim

Ben de kalın bi alyans istiyorum o yüzden tektaşımı altını ince olanlardan aldım ama nişana kadar tek takınca o da biraz boş kalıyor.:ssz:
2si birden fazla olmuş bencede. Güle güle kullanın.

Ben de kalın bi alyans istiyorum o yüzden tektaşımı altını ince olanlardan aldım ama nişana kadar tek takınca o da biraz boş kalıyor.:ssz:
2si birden fazla olmuş bencede. Güle güle kullanın.

benim tektaşım pırlanta altını ince nişanlanmadan önce nişanlım evlenme teklifi ettiginde takmıştım birkaç ay ilk başlarda bende boş kalıyor gibi hissettim tam tersi bence çok daha sade ve zarif duruyor daha hoş ve göze çarpıyor.. böyle kalınlar bence cok abartı sade ve şık olmak hep en iyisi bence:21:

Alyansını ve tek taşını ayrı ayrı çok beğendim.Evet biraz kaba durmuş ama diğer eline takabilirsin tek taşı çokta önemli değil bence.

Alyansını ve tek taşını ayrı ayrı çok beğendim.Evet biraz kaba durmuş ama diğer eline takabilirsin tek taşı çokta önemli değil bence.

cok teşekkür ederim canım. aslında resimde kaba gelebilir fakat elim uzundur benm normalde hiç çarpmıyor göze. :)

cok teşekkür ederim canım. aslında resimde kaba gelebilir fakat elim uzundur benm normalde hiç çarpmıyor göze. :)

Bende bir ay sonra nişanlanıcam bende kalın tek taşları çok seviyorum seçtiğim alyansımda kalın benimde parmağım uzun ikisi baya kalın durdu ama işte vazgeçemedimde çok sevdiğimden sevgilimde dedi içinden geleni al olmadı diğer eline takarsın.Seninde içine sindiyse hiç düşünme zaten canım diğerine tak :)

canım ben alyansı taşlı istiyordum hep. tektasımı cok begenıyorumda alyansımı evlenince değiştiricez inşallah. ince biraz bu :(

canım ben alyansı taşlı istiyordum hep. tektasımı cok begenıyorumda alyansımı evlenince değiştiricez inşallah. ince biraz bu :(

Mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun da alyans değişir canım hiç takma kafana.Mutluluklar dilerim.

Back