alyans yardım..

Sadece 1 resim çıkmış canım, güzel ben beğendim canım..
Zevkinizi bilemiyorum ama ben alyansımı yarı beyaz, yarı sarı altın olarak seçeceğim, aklımda buna benzer bişey var ama renk olarak karmasını düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

biri resim biri link canım.
erkek arkadasımda bende sarı altından hoslanmıyoruz. beyaz olsun isyiyoruz. tektasımıda beyaz alıcam ben. ne zor işlermiş bunlar ya :))

Merhaba canım, alyans konusu her zaman ilgimi çekmiştir ben de fikir belirtmek istedim.
2007 senesinde nişanlanırken, çok araştırmıştım zevkime göre alyans bulabilmek için. Ya dümdüz bir alyans almak istiyordum ki onu da eşim istemedi, ya da el yapımı. Ama bence alyans sarı olmalı, beyaz altının tam alyans görüntüsü vermediğini düşünüyorum ben.
Aradığımı Aspar alyansta buldum ve hala severek ve beğenerek kullanıyorum. Senin gösterdiğin fotoğraflardan ben 2 numaralı alyansı beğendim. 1 numaralı alyansın aynısı Aspar alyansta da var istersen sitesinden koleksiyona bakabilirsin.

Benim alyansım ise şu modelin tek sıra taşlısı. Eşiminki gösterilenin aynısı. Ama biz parmağı çok rahatsız etmesin diye taşlı kısmı (erkekte de beyaz dönen kısmı) sarı kısma biraz daha gömülü yaptırdık. Bu kadar çıkık değil. Erkeğin beyaz kısmı, ve bayanın taşlı kısmı hareketli,dönüyor. Asparı da incelemeni tavsiye ederim.

ıkıncı resmıde kaydetmeyı basardım :)) print screen sagolsun :))

şimdi numaralandırısak cıflı yüzüğe 1 diyelim, tek olan yzuugüede 2 diyelim.. ıkıncı yuzugun duzunude erkek arkadasıma alıcaz. onun resmı yok.

1) cıftli yuzluk

2) tek yüzük

Eklentiler

• $asos.JPG
    30,5 KB · Görüntüleme: 111

cevabın için teşekkürler cnm. erkek arkadaşım sarı asla takmaz :) bide mesela ben alyansımda herhangı bır motif bır kesık, bosluk istemiyorum. aşkımız gıbı puruzsuz olsun istıyorum. aspara baktım ama ızmırde :) ben istanbuldayım. kapalıcarsıyı talan etmeyı duşunuyorum. mutlaka bişey bulurum herhalde :))

Benim eşim de sarı takmak istememişti ama, ortak paydada birleştik
Bir de sarı altının zamanla rengi soluyor, beyazla sarı arası birşey oluyor...Beyaz da matlaşıyor gerçi...
Buarada Asparın üretimi İzmirde sanırım, ama ben de İstanbuldan aldım. Bayisinden.
Eğer motifsiz almak istiyorsan (ama taşlı olabilir diyorsun sanırım) el yapımı alma o zaman. Çünkü boşuna en az x4 olacaktır fiyatı.

Haklısın cnm bosu bosuna okadar para vermeye gerek yok. Düz sade kucuk taşlı bişey alıcam. Zaten parmaklarımda çok ince :) 10 numara :)) fiyatı falan dahada uygun olcak :))

Pekı kızlar 2. Alyans bıraz kare gıbı, yanına tek yas takıcam oda cok sade olucak. Kare yuzuk hıc kullanmadım. Tektasın yanında gzuel duru mu sızce? Yara rahatsız edermi kare olusu elimi? Sonucta hergun takılıcak alyans

Bence kare yüzüğün yanında başka yüzük güzel olmayabilir.
Ben ayrıca alyansın yanına tek taş da sevmiyorum. Çok kısa bir süre tek taş taktım alyansımın yanına, ama sevemedim. İki eli de yüzükle doldurmayı sevmediğim için, diğer elimin parmağında da kullanamadım, kaldırdım gitti tek taşı. Sadece alyans takıyorum şimdi.

Son düzenleme:
İki model de biraz maskülen değil mi canım?
İkisi arasından seçmek gerekirse 1. Kafanı karıştırmak gibi olmasın... Anket yapsan aslında daha kolay sonuç alırdın.

ben de 1 diyorum. kuzenim kare alyans almıştı ama kendisi de eşi de rahatsız oldukları için değiştirdiler. geçenlerde bir arkadaşım da kare alyans aldı, rahat edemediğini söylüyor ama alışmayı umuyor. bu yüzden ben görüntü olarak beğensem de kare alyans almayı hiç düşünmedim

2. bencede
hatta inanmıcaksın erkek arkadaşımla haftasonu gezerken gördüm bu modeli ne kadarda güzel demiştim
ama bana daha çook var sana mutluluklar diliyorum

bende 1 numara diyorum.çok güzel duruyor.mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…