Sadece 1 resim çıkmış canım, güzel ben beğendim canım..
Zevkinizi bilemiyorum ama ben alyansımı yarı beyaz, yarı sarı altın olarak seçeceğim, aklımda buna benzer bişey var ama renk olarak karmasını düşünüyorum
Merhaba canım, alyans konusu her zaman ilgimi çekmiştir ben de fikir belirtmek istedim.
2007 senesinde nişanlanırken, çok araştırmıştım zevkime göre alyans bulabilmek için. Ya dümdüz bir alyans almak istiyordum ki onu da eşim istemedi, ya da el yapımı. Ama bence alyans sarı olmalı, beyaz altının tam alyans görüntüsü vermediğini düşünüyorum ben.
Aradığımı Aspar alyansta buldum ve hala severek ve beğenerek kullanıyorum. Senin gösterdiğin fotoğraflardan ben 2 numaralı alyansı beğendim. 1 numaralı alyansın aynısı Aspar alyansta da var istersen sitesinden koleksiyona bakabilirsin.
Benim alyansım ise şu modelin tek sıra taşlısı. Eşiminki gösterilenin aynısı. Ama biz parmağı çok rahatsız etmesin diye taşlı kısmı (erkekte de beyaz dönen kısmı) sarı kısma biraz daha gömülü yaptırdık. Bu kadar çıkık değil. Erkeğin beyaz kısmı, ve bayanın taşlı kısmı hareketli,dönüyor. Asparı da incelemeni tavsiye ederim.
cevabın için teşekkürler cnm. erkek arkadaşım sarı asla takmaz :) bide mesela ben alyansımda herhangı bır motif bır kesık, bosluk istemiyorum. aşkımız gıbı puruzsuz olsun istıyorum. aspara baktım ama ızmırde :) ben istanbuldayım. kapalıcarsıyı talan etmeyı duşunuyorum. mutlaka bişey bulurum herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?