alyans modelleri ve seçimi...yardım!!!!

hangi alyansı almalıyım????

• Ankete Katılan
    123

GeCe_KuSu

02.06.2012
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
6.650
5
358
38
Konya
kızlar sevgilim askerden gelince nişanlanıcaz fakat alyans konusunda kararsız kaldım yardımcı olur musunuz bana???internetten araştırdım gözüme çarpanları seçtim.beğendiklerinizi ve beğenmediklerinizi söylerseniz çok memnun olurum...

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[url=http://www.fotos-hochladen.net][img]http://www.fotos-
hochladen.net/uploads/60hobx1ug.jpg[/url][/IMG]
[url=http://www.fotos-hochladen.net][img]http://www.fotos-
hochladen.net/uploads/72i1o9kma.jpg[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

lütfen yardım kızlarr önerileriniz benim için çoookkkk önemli.şimdiden teşekkür ediyorum
hepinizi öpüyorum

hiçbirini desembilmiyorumkismile

belkide tarzım olmadığı için....çok abartı alyansları sevmiyorum ben...

mutluluklar dilerim

hiçbirini desembilmiyorumkismile

belkide tarzım olmadığı için....çok abartı alyansları sevmiyorum ben...

mutluluklar dilerim

anladım cnm teşekkür ederim sen daha klasik seviyorsun sanırım eğer çok beğendikleriniz olursa buraya resmini ekleyin yardım edin bana:)

bende beyaz altını sevdiğim için bunlarda bana biraz abartılı geldi ama 8. sıradaki gerçekten güzel

canım bunlar çok güzel ama uzun yıllar kullanacağın için biraz fazla oymalı içine toz dolar yada parlaklığı gidebilir daha düz olanları daha kullanışlı olabilir.bende bayramdan sonra nişanlancam ama daha gözüme çarpan bişey bulamadım.

Canim bizim ilk aldigmiz 1,2,3 cu alyanslara cok benziyordu.. aceleden fazla begenerek almamistim hem o yuzukler insanin parmagina tam oturmuyo cok kaba ve buyuk duruyo.. sonra alyanslari degistirdik daha sade bisey aldim canim.. bence parmagina guzel bi sekilde oturacak alyanslari tercih et.. mesela kalpli alyans hosuma gitti onu begendim cnmm..

ben olsam cok cabuk sıkılırdım bu alyanslardan tamam işçilikleri var hoşlar ama senelerce baktıkca alyansım yaa diyebileceğim seyler değil tabi bu benim fikrim ama alcaksan en sondaki hepsinden daha güzel.. sevgilin askerden gelince eline en yakısanını bulcagından eminim parmakta durusu farklı oluyor çünkü

teşekkürler yorumlarınız için.ben şimdilik bunları beğendim ama illa bunlar oluck değil sadece internetten beğendim deneme fırsatım olmadı dediğiniz gibiellerimde belki de hoş durmayacak.
kalpli alyans bana da değişik geldi canım da birleşince anlamlı oluyo kalp ortaya çıkıyo fakat ikisini de ben takkmıcam sonuçta,tek tek anlamsız olur gibimegeldi:)

cnm ebn daha yeni evli biri olarak alyansımdan çok memnun dielim..en basidi evde kullanmıyorum kapıdan içeri adım attıgım an ilk başta alyansımı çıkarmak oluyor..benim alyansım tek sıra taş diger tarafı düz olanlardan..kalın oldugu için çok rahatsız ediyor..taşlı kısımlarına sürekli bşyler giriyor..şimdiki aklım olsa ince ve taşsız olanlardan alırdım :)bitane daha almayı düşünüyorum belkii bunu sadece düğünde önemli güünlerde kulanırım:)
keisnlikle alyans denerken tüm parmaklarını birleştir egerrr rahatsız ediyorsa alma:)keşke sürekli kulanabilcegim bi alyans alsaydımda hiç parmagımdan çıkartmasaydım:)

hiçbirini beğenmedimbilmiyorumkismile
süsü seven biriyim ama bunlar fazla abartılı
rahat kullanılmaz diye düşünüyorum...

ben 1 numarayı beendım motıflı seylerı severım ama alyans olarak bence sade ve kullanıslı olmasının onemlı oldugunu dusunuorum sureklı takılacak bır yuzuk cunku ve yanına takacagın yuzuklerle de uyumlu olmalı.

Bence 1 ve 3te oymalardaki o siyahlıklar kötü bir hava katmış yüzüklere.:umursamaz:İçlerinden en güzeli 2 fakat kullanışlı olmaz söyleyim.Fotoğrafla,gerçeği,parmakta duruşu çok farklı olabiliyor o yüzden naçizane tavsiyem en güzeli gidip kuyumcuda denemen.Çok daha güzellerini bulacağından eminim şimdiden hayırlı olsun hemşoolumunekankayizsmile

canım bende 1 deki gibi oymalı yüzükleri çok seviyordum. o kadar çok araştırdım ki netten... ama oymalı olduğu için girintilerine bişeyler dolması çok muhtemel. ayrıca kalın yüzükler kullanış açısından rahatsız olabiliyor.

bende kararımı klasik yüzükten yana verdim..

buda bizim alyansımız.. çok seviyorum. onuuu

Eklentiler

• $adsız.JPG
    43,7 KB · Görüntüleme: 199
ben 2.yi beğendim ama biraz daha araştırabilirsin bence..
bir de taşlıların taşları düşüyor,pek kullanışlı değil, bu modellerde büyütme küçültme olmuyor..tam numarını alman gerek..alyansı devamlı takacağın için bu modeller kullanışlı olmaz, tırnaklı olanlar hep sağa sola takılır,tırnakları kırılır bir yere çarparsın vs..kullanımı çok titizlik istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…