• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans modeline karar veremiyorum..

attachment.php

bu modeli her zaman beğenmişimdir :34: :16:

bencede ortada ki çok hoş duruyor canım bende yakın zamanda altınbaş nazar koleksiyonu diye yeni bir koleksiyon çıkarmış ordan eşimle alyanslarımız mahfolmuştu ve o koleksiyondan yeniledik alyanslarımızı bi onlarada bak derim..:34:

2011-ALYANS-MODELLERİ.jpg

şu modelin bir değişiği hatta bulabilirmiyim diye baktım sadece bizim yüzüklerimizde en dıştaki sarı yuvarlak çerçeve yok onun dışında ortası yine bunun gibi ama farklı bir şekilde desenli benimkisi aynı bunun her iki dış tarafı taşlı hem beyaz altın gibi rensiz gümüş gibi duruyor eşin içinde sarı altın görüntüsü olmayacağı için çok daha kullanışlı olacaktır..ama tamamen el işçiliği olduğu için biraz maliyetli biz her ikini 1.600 tlye almıştık.. ama ilk yüzüklerimiz çok kötüydü teneke gibi inceydi 4 sene içindede mahfoldu zaten ..:59:

merhaba canım ,
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.bende alyansımızı degıstırmeyı dusunuyorum.
ıkı yıllık evlıyım sana bır tavsıyede bulunayım cok kalın alyans parmagı cok rahatsız edıyor.bız alyanslarımızı yazın takamaıyoruz bıle bu yuzden.parmaklarımız sısıyor sanırım.ben ılk sırada kı alyanslara bayıldım.cok kalın gıbı de durmuyorlar canım nereden buldun bu resımlerı?yanı markaları var mı acaba?ben adana da yasıyorum burada bulma ımkanım var mı acaba?

Back