• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans modeline karar veremiyorum..

Guzeloglumyamanim

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
98
8
298
İstanbul
Kızlar 12 haziranda nişanım olacak Allah kısmet ederse ama ben bir türlü alyansıma karar veremiyorum.Gösterişli birşey olsun istiyorum.Sizce bu alyanslardan hangisi olmalı fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz? $bOcak1.jpg $tasli%20alyans1-34.jpg $946965947660bl0.jpg $009.jpg

Son düzenleme:
3. olan supermıs ama taslı yuzuk alırken suna cok dıkkat et cnm taslar ıcıne gomulu olsun yoksa sureklı sorun yasarsın

1 ve 4 çok hoş diğerlerinden herkeste var artık ben tercihimi 1den yana kullanırdım hem spora hem klasiğe sırıtmadan yakışır ayrıca çok görülmüş değil alyans dediğin takım olmalı bence zaten

canım bence ilk ve sonuncu güzel hem şık hem de kullanışlı duruyo kesinlikle alyans seçmek çok zor :)) hayattaki te zorluk böyle şeyler olsun canım ya hayırlı olsun

en altan ikinci sıradaki cnm bence daha hoş duruyo hayırlı olsun allah mutlu mesut etsin darısı benim başıma artık:46:

En üstteki ya da en alttaki, ikisinden tercih etmem gerekirse de en üstteki bence canım.

Hayırlı olsun bu arada

Kızlar 12 haziranda nişanım olacak Allah kısmet ederse ama ben bir türlü alyansıma karar veremiyorum.Gösterişli birşey olsun istiyorum.Sizce bu alyanslardan hangisi olmalı fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?Eki Görüntüle 199300 Eki Görüntüle 199301 Eki Görüntüle 199302 Eki Görüntüle 199304

2. sini ben kullanıyorum, öyle şık duruyor ki her defasında daha cok beğeniyorum..3 senedir kullanıyorum..

Ama bu üçü arasından karar veremedim bende hepsi cok güzelmiş:1:

pencil.png

Back