Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
bende eşimde takmıyoruz varsın bizi bekar zannetsinler alyans oluncamı bağlılıki var gibi duruyor insanın sevgi saygı içinde olsun.bunlar ufak ayrıntı.

aynen
zaten benimkini hırsız çaldı:))

Benim Içinde önemli Alyansimi Hiç çikarmam Parmağimdanama Eşim Bazen Takiyor Bazen Takmiyor Olsun Ben Biliyorumya O Benim Mürdüm Eriğim Canim Benim Ya

Evli Olupta Alyans Takmayan Tiplere Gicik Oluyorum Ben...ilk Dikkat Ettiğim Eş Alyanstir Insanlarda..o Imzayi Attiysan O Yüzüğüde Takicaksin Kardeşimmm.....benimkinin öyle Bir şansi Yok Valla....kirarim Kafasini....hatta Bigün Unutmuş Ayansi...baktim Komidinde Duruyor..ayyy..kaptiğimgibi Doğru Işyerine...taktim Parmağina...bi Daha Unutursa Başina Gelicekleriii O Biliyor:)))

ya arkadaşlar liseliler bile yüzük takıyolar kavga ediyolar atıyolar bi daha takıyolar sevgili değiştiriyolar takıyolar çocuk oyuncağı oldu rahatsız olmuyo musunuz ben gıcık oluyorum oyuncak gibi laelaelaelaelae :Roflol:

benim eşimde alyans takmayanlardan 2 tane alyansı kaybedince artık takmıyor ayrıca devamlı makinelerle ve yağlarla uğraşında işinde tehlike yaratıyo bi keresinde parmağını kopartıyodu o yüzden takmaz ama ben bilirimki benim eşim benden başkasına bakmaz

bende yillardir takmiyorum.

evliliğin simgesidir alyans.o yüzük parmaktan çıkıyorsa eğer ben bi anlam çıkarırım ondan.evlendiğim zamanda eşimin yüzüğünü çıkarmamasını isterim.

evet onemli ama bende esimde takmiyoruz esim ilk yilarda takmamaya basladi bende sonradan elimde sisme meydana geldi ondan takmadim ve alistik gitti

bu görüşe katılıyorum gerçekten de işe yarıyor. ayıldığınızı düşünün yüzük çıkartmak kolay ama hayatları boyu parmağında benim ismimle dolaşmak istemez ayrıldıktan sonra. bende dövme ile tehdit edince yüzük takmayı kabul etti.Kötü Kazen

arkadaşlarrrrrr
bence hiç önemi yok alyansın kalbine bakarım ben kocamın. bende takmam eşim de takmaz. ya sizde çok kasmayın kendinizi bence hangi devirde yaşıyoruz. düşününki alyansını takıyor ama gözü dışarıda başka kadınlarla ilgili. hoş olurmu sizce ben 13 yıllık evliyim ama yıllar oldu biz alyans takmayalı. bence adamları bunun için kastırmayın yaw:)) sizi seven bir kocanız varsa onun kıymetini bilin

bence de alyans önemli diyeceksiniz senn sevgilin takıyr mu bilemiyrm kıbrısta okuyr ama sorunca bana bilgisyarla ilgilennce beni rahatsız ediyr diyor.ama hep cebindedir
her sorduğumda kamerada gösteriyr.ama dediğim gibi bence de çok önemli.

takıyorum..taktırıyorum...takmassa dovuyorum:Roflol::Roflol::1closedeyes:
takmayanları hos karsılamıyorumnaniknanik
(şiddete şiddettle karşıyım):1yes2:

12 aya kadar herkez takar : ) 13. ayda tekrar yorum alalım bu konuda.

Bu arada alyansın çıkması için en baba mazeret kapı koluna takılmasıdır. Bunu çözümü yok : )

13 ay doldu hatta bitiyo bile ama halen alyansını bigün bile parmağından çıkmış görmedim aynı şekilde bende Kötü Kazen

Esimde bende 7 senedir alyans takmayi seviyoruz. Bugunlerde hamileligim nedeniyle takamiyorum, boslugunu bayaga hissediyorum.
Sayet esim takmak istemezse de karsi cikmam. isterse cikarabilir. Gerci o yazin ozellikle gunes altinda tatilde vs. hic cikarmaz. Alti bembeyaz kalinca cok guzel oluyormus.
Belki onun yaklasimi bu oldugu icin ben de farketmez diyorumdur. Belki en basta takmak istemeseydi farkli dusunurdum...bilemedim simdi.. :)

alyansı parmağıma takacak birini bulursam bende çıkartmam herhalde:)nişanlıyken takmıştım.bitince nefret ettim alyans görmek istemedim.ama şimdi olsa takarım sanırım

Benle alyansimda bir bütün olduk sekiz 9 senedir.Ben cok seviyorum alyans takmayi.Esim de ayni sekilde.Hatta ben takmayinca kiziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…