Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
bende alyans takilmasindan yanayim benim esimde ilk zamanlar takiyordu daha sonra cikartti fark ettigimde bende cikarttim alyansimi bana sordu nerde alyansin dedim sen takmadigin muddetce bende takmiyorum alyansimi ve o gun bugun ikimizde takiyoruz alyanslarimizi

evliliğin simgesi bence alyans bence çok önemli birinin evli olup olmadığını anlamak için bile eline bakmazmıyız :)

nedense bu alyans heeeep erkeklerin elini sıkıyorrr.
benimkinide sıkmıştı bir aralar, bende onu sıktım. sıka sıka alıştı 5 yıldır ne evde unutuyor yüzüğünü ne cebinden çıkıyor?
benim için çok önemli, alyansım olmadan evden çıktığımda, malum mutfakta falan çıkartıyoruz mecburen, kendimi bir tuhaf hissediyorum, bir tarafım boş kalıyor sanki. hiç öyle takı falan gibi gelmiyor bana. sanki gözlük kullanan bir insanın gözlüğü neyse benimde alyansım o. benim için çok manalı ve olmazsa olmazzzzzzzzzz....

alerjisi olmadıkca cıkaramaz cıkarırsa monte ederim oraya sonra istesede cıkmaz.

alyan evliliğin bir simgesi kuşkusuz.Ama benim eşim hiç takamadı.Nişanlılık döneminde bir kaza geçirdi.Nerdeyse parmağı kopuyordu.Evlenene kadar hep boynundaki kolyede taşıdı.Evlendikten sonra da ben çıkarttım.İşi gereği çok tehlikeliydi.Onun yerine ben takıyorum zaten:))

ALYANS TAKMAK GÜZEL ŞEY HERHALDE :Roflol: neysede....
Ben şahsen alyans takarım zaten bir kac ay sonra kendime alıp takıcam özentimi hevesmi artık onu tam bilmiyorum....
Ya toplum önünde evli olduğun için daha bir farklı bakıyorlar sana aaa bak bu bekar diyince sanki ona sahip olabilirsin o senin olabilir gibi bakılıyor....
HOŞ TOPLUM ÖNÜNDE ARTIK BEKAR VEYA EVLİ OLMANIN (ALYANSTAKMAK) BİR ÖNEMİ YOK GİBİ İNSAN BAKMAK İSTEDİĞİ GÖZLE HİÇ FARK ETMEZ DİYİP İSTEDİĞİ GİBİ BAKIYOR.....

Ben nişanlıyım ve hem heves var tabi hemde severek aldığım bir model olduğu için takıyorum bende bu konuda hassasım ayrıca nişanlım iş ortamında çıkarmak istediğini rahatsız olduğunu söyledi bende önce olur dedim ama sonra vıdı vıdılandım biraz :) Böylelikle takmaya devam ediyor.Buarada alyans takmak önemli mi diye sormuşsun valla benim için önemli hernekadar altıüstü bir yüzük diye düşünülsede bence takılmalı.

Ben takarım valla Eşim beni mahveder bi keresinde unutmuştum takmayıda kıyametler kopmuştu şimdi çıkarmam hiç..

ben takıyorum, ama eşim çıkartıp takmayanlardandı. hep takmasını isterdim bende. şu dönem takıyor evliliğimizdeki son dönemdeki fırtınadan sonra kendince bana jest yaptı ama ben kabul etmiyorum. önemli olan alyans değil beni düşünmeli yanlış birşey yapmamalı.

o günki ruh halıme baglı takıyorum çıkarıyorum...parmaklarım şişiyor çıkarıyorum bazen gunlerce takmıyorum...bazende hiç çıkarmıyorum..çok önemli degil bence olup olmadığı..

ben bu aralar yeni bir iş ortamında olduğum için takıyorum..ama normalde bende eşimde aklımıza gelirse takarız..ve bu durum hiç sorun olmadı aramızda...

Eşim hiç takmadı ben de artık takmıyorum. Yani yaklaşık 1 yıldır takmıyorum. Ben de o da çok umursamıyoruz galiba alyans işini. Ben ona hiç tak demedim o da bana. Arada takılırız çok iyi giyindiysek 'hani senin alyansın bakim' diye ama gerçekte hiç baskı yok

BEN severek takıyorum ama eşim binbir bahane uyduruyor yok arabanın diresiyonun çiziomuş yok sevmiomuş parmağında sarı bişeyi.ama ben bi gün evde unutunca kıyamet kopuor.baskı yapmıyorum şimdi mutlaka takıcaktır birgün..

bence takılmalı...alyansımı da takarım tek taşımı da...:içelim:

ben takiyorum arada cikariyorum parmagfim hava alsin diye:))..ama esim takmiyor..cokta onemli degil takip takmamasi zaten..saatten baska aksesuar kullanmaz ki ..ayrica buna benzer bir konu daha olmustu orada da aynisini yazmistim..evli erkeklere ragbet daha cok oluyor..bekarlara bakan pek yok..evli adam belli isi,duzeni vardir diye cogu hatun evli avinda oluyor..iyisi mi takmasin daha iyi:1yes2:

Ben alyansımı nişanlandığımdan beri hiç çıkarmadım..tek çıkardığım an sağ taraftan sol tarafa geçtiği andı..Neden bilmiyorum ama belki büyüsü bozulacak diye korkuyorum :)))

ayn cım bunu benim eşide söylemişti alyansı olan erkeklere bayanlar daha çok ilgi gösterir demişti.bende takmamak için mazeret olarak görmüştüm bunu.demekki doğruluk payı varmışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…