• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri Altus bulaşık makinesi kullanan varmı ??

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
118
Ya arkadaşlar bugün bulaşık makinesi aldık altus fiyatı çok uygun oldugu için bütçemize uydugu için bu markayı tercih ettik
ama nette bi baktım şikayet üstüne şikayet kafamı karıştırmakta istemiyorum çünkü alındı artık ,altus kullanan varmı , varsa memnunmusunuz
yorumlarınızı bekliyorum lütfen ,.teşekkürler şimdiden

ben ıkı senedır kullanıyorum tıkış tıkış doldurduğum ahlde ve bulasıkları buyuk kalıntılardan sıyırıp sudan gecırmedıgım ahlde mıss gıbı yıkıyo arcelıgın alt urunu zaten ne olabılır kı kotu sadece sesı cıkıyo ıste hepsı aynı sıstem sadece benım teflon tencerelerım yemek yapoarken koku yapıyor durulanmıyor dıyecegım bardak tabak catalda nedne koku yok anlayamadım

ben ıkı senedır kullanıyorum tıkış tıkış doldurduğum ahlde ve bulasıkları buyuk kalıntılardan sıyırıp sudan gecırmedıgım ahlde mıss gıbı yıkıyo arcelıgın alt urunu zaten ne olabılır kı kotu sadece sesı cıkıyo ıste hepsı aynı sıstem sadece benım teflon tencerelerım yemek yapoarken koku yapıyor durulanmıyor dıyecegım bardak tabak catalda nedne koku yok anlayamadım

eve geldi makine dediğin gibi tıkış tıkış doldurdum nasıl olacak diye hiç bi kalıntı yok mis gibi olmuş hepsi ama çok deterjanımsı kokuyo bulaşıklar neden öle bende anlamadım canım onu :32:

Bu markadan şikayetçi olan çok Ata sözüdür Ucuz etin tiridi olmaz diye ürün alırken daha dikkatli olun bence

Tabiki herkesin bütçesi ayrı ama yıllarca sorunsuz kullanmak için bütçeyi biraz zorlamaktan yanayım. Aylardır içime sinen bir buzdolabı arıyorum bakalım hayırlısı :)

inş bir sorun olmaz bakalım,bazen bizim dşündüğümz şekilde yürümüyo işler sende bulursun inş. gönülüne göre bir buzdolabı cnm:21::32:

Altus'lara Arçelik çıkarması yapıştırılmış bir halde, bulaşık çamaşır makineleri ve fırınını aldık!!!
Rezalet!!!
Yepyeni çatal kaşık takımımda pas lekeli yaptığı oldu!!
Çamaşır makinesine gömlekleri fırçalamadan atamıyordum ve 10 gömlekten fazlasını yıkamıyordu, düşün 10 gömlek yaa!!!
Bir tek fırın iyi çıktı, o da turbolu normal bir fırın işte..
4,5 senelik evliyim, ev alıcam inşallah..
Hepsini değiştirmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse...
Asla ama asla derim!!!
Ha bir de annem süpürgesini aldı, bozuldu Electrolux aldık şimdi..
Yeni süpürgenin minimum çekişi altus gibi.. Gerisini düşünün...
Kaldı ki ben Arçelik diye almıştım, artık kapısından geçmiyorum!!
Zehir zıkkım olsun onlara!!!!!!!!

Çok kinli kinli yazdım özür dilerim ama o kadar pişmanım ki, çok ucuza da almadık yani...
Pahalı da olsa Electrolux'ten şaşmam artık...

Son düzenleme:
Altus'lara Arçelik çıkarması yapıştırılmış bir halde, bulaşık çamaşır makineleri ve fırınını aldık!!!
Rezalet!!!
Yepyeni çatal kaşık takımımda pas lekeli yaptığı oldu!!
Çamaşır makinesine gömlekleri fırçalamadan atamıyordum ve 10 gömlekten fazlasını yıkamıyordu, düşün 10 gömlek yaa!!!
Bir tek fırın iyi çıktı, o da turbolu normal bir fırın işte..
4,5 senelik evliyim, ev alıcam inşallah..
Hepsini değiştirmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse...
Asla ama asla derim!!!
Ha bir de annem süpürgesini aldı, bozuldu Electrolux aldık şimdi..
Yeni süpürgenin minimum çekişi altus gibi.. Gerisini düşünün...
Kaldı ki ben Arçelik diye almıştım, artık kapısından geçmiyorum!!
Zehir zıkkım olsun onlara!!!!!!!!

Çok kinli kinli yazdım özür dilerim ama o kadar pişmanım ki, çok ucuza da almadık yani...
Pahalı da olsa Electrolux'ten şaşmam artık...
benimde bulaşıklarım pas oldu niye anlamıyorum .çok sinirliyim

selamlar...
3,5 yıllık evliyim ve 3,5 yıldır altus bulaşık makinesi kullanıyorum. bunun tam 2,5 senesi makinamı kullanamadan geçti. :5: büyük bir pişmanlık ve nefretle baktım makinaya... :43: çünkü tam bir ay çalışıp almıştım. :47: neredeyse bulaşıkları aynen ( hiç yıkanmamış gibi ) çıkarıyordu. ve kurutma yapmıyordu. fairy, calgonit ve pril hepsini de denemiştim... 2,5 yıl sonda bimin toz deterjan tavsiyesini aldım. ilk alışverişte aldım ve bir yıldır kullanıyorum. çok şükür ki şu an için memnunum. bulaşıklarım tertemiz ve kupkuru çıkıyor. tek sorun teflonlarda deterjan kokusu kalıyor :5: sanırım benim makinamın sorunu deterjanı eriymemesiydi ki hep 65˚de yıkarım... neyse ki sıkıntı ortadan kalktı :16: inş sizde memnun kalırsınız. ( hatta kalmışsınızdır... )

arçelik yan ürünü diye altus aldık yaklaşık 4 sene önce, bir kere bile içime sinerek bulaşık yıkadığını görmedim
diğer arkadaşların yaşadığı problemler bende de var, çatal kaşıklarda pas lekesimi dersin, kurutmayıp ıslak ıslak çıkarması mı dersin
kimseye önermiyorum kesinlikle :20:

biz de yaklasık 4 ay once Arçelik bulaşık makinemizin aniden bozulması sonucu,yetkılı servisin de tavsiyesi üzerine altus 434 bulaşık makinesi aldık,çok uygun fiyata ve carrefour dan..
yıkamasını çok eleştiremicem ama iç aparatları oyuncak gibi,alt sepetini çekiyorum makınelerı yerleştirmek yada boşaltmak için hemen tamamen dışarı çıkıyor,gıcık oluyorum..
12 kişilik diyor ama bence o kadar kişilik bulaşık almıyor..
şimdiki aklım olsa arçelikten şaşmazdım,beyaz eşyada kim ne derse desin,3 kuruş fazla olsun arçelik olsun....

Back
X