- 4 Kasım 2015
- 29
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi meral asya
-
Takı bozdurulunca değeri çok düşer, büyük zarar edersin
O yüzden kullanabileceğin şeyler seç
Pahalı derken de, eşinin ailesi onlar, insaflı git bence =))
fazla altın ıstemedık o yuzdenn alcakalrımın pahalı olmasını ıstyorumAltında en önemli kural işçiliği fazla olanın değer kaybı çok olur. Ona göre seçeceksiniz.
Edit: bir de niye pahalı olsun istiyorsun? Hem size yardım olacak hem onların belini bükmeyecek bir şeyler bakabilirsiniz
tamam da onlarla beraber gıdıcem onların yanında nasıl derım k boyle bırseyaslında kuyumcuya da sorabilirsiniz.
çok süs olarak takmayı düşünmüyorum, yatırımlık olacak, satarken değer kaybı az olanları gösterebilir misiniz dersin?
onların içinden seçersin. hem sen beklendiğinden ince bir bilezik seçersen 4 tane alacaklarına 5 tane alırlar, kalın seçersen daha az alırlar. o yüzden o işi onlara bırak.
Anlıyorum da o altınları eğer eşin ödeyecekse, 3 gün sonra buraya konu açabilirsin, dikkat et. 10 ayda şurada düğün takılarımı nişanlıma yaptırmışlar diye açılan her konu için bir aç doyursaydım, memleketin yoksulluk sorununu tek başıma çözerdim.fazla altın ıstemedık o yuzdenn alcakalrımın pahalı olmasını ıstyorum
yok hayır nısanlım almıcak aılesı alcakAnlıyorum da o altınları eğer eşin ödeyecekse, 3 gün sonra buraya konu açabilirsin, dikkat et. 10 ayda şurada düğün takılarımı nişanlıma yaptırmışlar diye açılan her konu için bir aç doyursaydım, memleketin yoksulluk sorununu tek başıma çözerdim.
kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku
Eh hadi bakalım. O zaman dediğim gibi, alyans bilezik denen şu düz bileziklerden, cumhuriyet altını gibi şeylerden al. Set vs alırsan değerinin ciddi bir bölümünü kaybedersin.yok hayır nısanlım almıcak aılesı alcak
Taşlı olmasın, taşlı modelleri satarken taşın parasını düşerler dikkatli ol.
Yeşil altın 14, Kırmızı altın bilmem ne ayar.
Sarı altın 22 ayardır. En değerlisi ve en az bakır alaşım olanı.
Satmayı düşünüyorsan işçiliksiz Adana burması falan al.
Takarım satmam diyorsan gönlünün beğendiğini.[/QUOTE
hımmmm
Bu durumu tuhaf bulan baska kimse yok mu? Bir sure sonra bu adamla evleneceksiniz. Onun ailesi sizin aileniz olacak. Iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olacaksiniz. Ve siz su anda altin alisverisinde en pahali parcalari nasil bulurum diye dusunuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?