• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınnnn:))

meral asya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
29
11
3
31
kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Takı bozdurulunca değeri çok düşer, büyük zarar edersin
O yüzden kullanabileceğin şeyler seç
Pahalı derken de, eşinin ailesi onlar, insaflı git bence =))
Altında en önemli kural işçiliği fazla olanın değer kaybı çok olur. Ona göre seçeceksiniz.
Edit: bir de niye pahalı olsun istiyorsun? Hem size yardım olacak hem onların belini bükmeyecek bir şeyler bakabilirsiniz
fazla altın ıstemedık o yuzdenn alcakalrımın pahalı olmasını ıstyorum

Öncelikle hayırlı olsun,
Ama yazınız hakikaten gözümü yordu :))
Madem satacaksınız işçiliksiz almanız gerekiyor,diğer türlüsü zarar ettirir çünkü .

aslında kuyumcuya da sorabilirsiniz.
çok süs olarak takmayı düşünmüyorum, yatırımlık olacak, satarken değer kaybı az olanları gösterebilir misiniz dersin?

onların içinden seçersin. hem sen beklendiğinden ince bir bilezik seçersen 4 tane alacaklarına 5 tane alırlar, kalın seçersen daha az alırlar. o yüzden o işi onlara bırak.

aslında kuyumcuya da sorabilirsiniz.
çok süs olarak takmayı düşünmüyorum, yatırımlık olacak, satarken değer kaybı az olanları gösterebilir misiniz dersin?

onların içinden seçersin. hem sen beklendiğinden ince bir bilezik seçersen 4 tane alacaklarına 5 tane alırlar, kalın seçersen daha az alırlar. o yüzden o işi onlara bırak.
tamam da onlarla beraber gıdıcem onların yanında nasıl derım k boyle bırsey

fazla altın ıstemedık o yuzdenn alcakalrımın pahalı olmasını ıstyorum
Anlıyorum da o altınları eğer eşin ödeyecekse, 3 gün sonra buraya konu açabilirsin, dikkat et. 10 ayda şurada düğün takılarımı nişanlıma yaptırmışlar diye açılan her konu için bir aç doyursaydım, memleketin yoksulluk sorununu tek başıma çözerdim.

Anlıyorum da o altınları eğer eşin ödeyecekse, 3 gün sonra buraya konu açabilirsin, dikkat et. 10 ayda şurada düğün takılarımı nişanlıma yaptırmışlar diye açılan her konu için bir aç doyursaydım, memleketin yoksulluk sorununu tek başıma çözerdim.
yok hayır nısanlım almıcak aılesı alcak

kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Taşlı olmasın, taşlı modelleri satarken taşın parasını düşerler dikkatli ol.
Yeşil altın 14, Kırmızı altın bilmem ne ayar.
Sarı altın 22 ayardır. En değerlisi ve en az bakır alaşım olanı.
Satmayı düşünüyorsan işçiliksiz Adana burması falan al.
Takarım satmam diyorsan gönlünün beğendiğini.

Pahalı seçmek mi? Yazık günah, adamlar düğün yapacaklar biraz düşünceli olmak lazım uyanıklık değil bence bu art niyet.
Direk para versinler daha iyi, altın zaten zararına satılıyor. Ama yakıştıramadım bu altın işgüzarlığını bi bayana.

Taşlı olmasın, taşlı modelleri satarken taşın parasını düşerler dikkatli ol.
Yeşil altın 14, Kırmızı altın bilmem ne ayar.
Sarı altın 22 ayardır. En değerlisi ve en az bakır alaşım olanı.
Satmayı düşünüyorsan işçiliksiz Adana burması falan al.
Takarım satmam diyorsan gönlünün beğendiğini.[/QUOTE
hımmmm

Back