- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Kusura bkmayin ama sizi saf gordum. Derhal altinlari geri isteyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bilmiyorum.Dayım bu şekilde bir ev almıştı ve alırken yapmışlardı sonradan yapılıyor mu bilmiyorum ama gidip öğrenebilirsiniz öncesinden. Belki kirayı verirler. Vermezlerse de tapuyu siz alsanız? Onların eklediği miktar varsa onu kirayla siz onlara ödeseniz? Çekilen krediyi ev kendi kendine ödediyse zaten hiçbir katkıları olmamış demektir. Kaynınız bugün iyi de evlendiği zaman sorun olmayacağı ne malum. Çocuğunuzun hakkı var o evde. Önce tapu meselesini güzelce araştırın karşılarına kararlı çıkın. Eşinizin hatasının bedelini siz ve çocuğunuz neden ödeyesiniz? Niye başkasına o altınları hibe edesiniz ki. Al ben yiyemedim sen ye der gibi
Nasıl alacaksın ki yapmayacaklarsaBen bu durumda tüm altınlarımı geri alırdım. O koca da 100 bini kimlerle veya ne şekilde yediğini anlatana kadar dünyayı dar ederdim. Bu 10 lira 3000 lira değil
Kusura bkmayin ama sizi saf gordum. Derhal altinlari geri isteyin.
Tavrımı kocama da ailesine de koyardım öyle sus pus oturur bildiğini söylemeyip alttan alırsan asla yapmazlar.Nasıl alacaksın ki yapmayacaklarsa
Kusura bakmıyorum
gözümü açmam lazım
Ben hala iyi niyet elçiliği yapıyorum ama niye talep etmiyorum hakkım olanı diye de kendimi sorguluyorum
Tavrımı kocama da ailesine de koyardım öyle sus pus oturur bildiğini söylemeyip alttan alırsan asla yapmazlar.
Eşinin yaptığı iş zaten iş değil tefecilik . 100 bin tl borç olmus nereye gittiği belli değil . Ne işler dönüyor bence hiç birinden haberin yok . Sen altınların peşindesin hiç gelmeyeceğini de biliyorsun aslında . İrdeleme diyorum ben çalışmiyorsanda çalışıp oradan yavaşça kaç.
Duygularıma düşünceme tercüman olmuşsunuz aynı öyle valla tek açıklama bu başka bir açıklaması yokYeni politika geliştiriliyor haberiniz olsun yeni evli olan çiftlerden diyelim damat ev aldı verildi yada kaldı evi adamın üzerine yapmıyorlar
Neden dersen
Boşanma olursa evin yarısı gider
Sizin durumunuzda bu amaca hizmet etmiş heralde
Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.
Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.
Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.
Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar
Aslında 50 bin kadar kredi çekildi zaten onu da kira ödüyor .Koskoca insansınız neden kendinize ev almiyorsunuz da kv kp alıyor?
E tamam aynısını siz de yapabilirdiniz.Aslında 50 bin kadar kredi çekildi zaten onu da kira ödüyor .
Kaynima ve kendilerine de öyle ev alınacak
Sırayla sanırım.
Öncelikle kv ve kp eşinizin üstüne yapmamakla çok haklılar evi. Baksana 100.000 borç nereye gitti bilinmiyor diyorsun :O
Bir soru;
Altınları alıp bir ev aldılar diyorsunuz. Kredi çektiler tabi üzerini. Ne kadar dı altın tutarı? Onlar ne kadar ceplerinden koydular? ve krediyi şuan kim ödüyor?