- Konu Sahibi gurbetfidani
-
yok canim kizmadim niye kizayim ki...kusuruma bakmayin yanlis yazdiysam ben almanyadan katiliyorum ve almancadan türkceye direk cevireyim derken bu cikti cok düsündüm ne olarak yaziym diye böyle oldu...bilmiyorum ama ben bunu cahillik olarak görmüyorum saglicakla kal
yok canim kizmadim niye kizayim ki...kusuruma bakmayin yanlis yazdiysam ben almanyadan katiliyorum ve almancadan türkceye direk cevireyim derken bu cikti cok düsündüm ne olarak yaziym diye böyle oldu...bilmiyorum ama ben bunu cahillik olarak görmüyorum saglicakla kal
evet kayinvalidem cok iyi bir insandir gercekten ben böyle bir insan görmedim bana geldigi zaman namaz kilmak ister misal bende birsey yaparim (orda olmam) kalkip namazlayi bile dolaptan almaz yani karistirmak istemez (bilmem bunj simdi neden anlattim :) ) yani böyle bir insandir rabbim onu basimizdan eksik etmesin insallah
nickine dikkat etmemiştim aslında baksam gurbetfidanı almanyada yaşadığını anlayabilirdim, evet haklısın başka dilden türkçeye çevirince zor olabiliyor, ben senı türkiyede doğmuş büyümüş sandım kusura bakma cahil derken öyle yani hani karakter bakımından değil dil bakımından türkçe bakımından demek istedim.kusura bakma.
ya çok özür dilerim ama oto lastik cant garac nedir ?
oto lastik jant garaj olmasın o?
lütfen yanlış anlama ama senı çok okumamış cahil gösteriyor o kelimeler nolursun kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?