Altınlar

Teşekkür ederim bir sürü yöntem yazmışsniz ama hala karar kilamadik. :KK43:
Ne yaparsınız bilmem ama ne kendi evinize ne başkasının evine emanet etmeyiniz ...
Bankalar %100güvenlidir diyemeyiz ama ev ortamınla kıyaslayınca evde ki hırsızlık ihtimali ondabirken bankada onbinde bir olur ....

24saatlik özel güvenlikli -kameralı otoparkına misafir araç dahi kabul edilmeyen bariyerli özel otoparklı sitede oturmaktayım yinede banka kasasından şaşmam.
Altından da saşmam:rapci: 1haftada 15tl atabaşına kardayım ...totalda 7binlira getirim oldu bir haftada :rapci:altın candır ...deprem olur ev yıkılır ...sel olur dövizin suda erir ...altına hiçbirşey olmaz

Evde tutmadım hic . Küçükleri bozdurup banka hesabına atmıştım. Bilezikleri de patrona verdim is yeri kasasinda durdu 4 yıl sonra bozdurup ev peşinatı yaptım . Bu devirde evde tutulmaz . Kaynim yeni evlendi bilezikler kayınvalide duruyor ama o surekli evde olduğu icin eltim orda kalsın dedi

Ben bozdum çeyrekleri bankada gram hesabında yükselince bozup düşünce tekrar alıyorum. Setim ve bileziklerim içinde kasa tuttum 275 galiba yıllık ödemesi. En azından kafam rahat.
Hangi banka kasası acaba? Ben iş bankasına yıllık 600 veriyorum :KK43:

evde ben sadece gündelik takilarimi tutuyorum- gerisi banka kasasinda.
ytarim amacli gram veya ata alrin alabilirsiniz. bilezigi önermem

Ziraat Bankasından küçük boy kasa kiraladık bizde. İlk sene artı depozito aldılar. Şuan kasanın yıllık kirası 325 lira. Ağustos ayından yenilenecek ne kadar olur bilmem. En mantıklısı kasa, kafanız rahat olur en azından.

X