- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
+1napsın bacım çöpe mi atsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1napsın bacım çöpe mi atsın
inanın hala anlam veremiyorum
düşüncemiz banka personellerinden birinin yaptığı günahları boynuna
hem de düğünümden hemen önce olmuştu bu olay nasıl üzülmüştüm çünkü benim biriktirdiklerim de o kasadaydı
kadıncağızın yıllardır dişinden tırnağından arttırdığı oradaydı
bana ve abime gelen hediyeler oradaydı
epey uğraştılar ama sonuç alamadılar
aynı bankanın başka şubesinde de benzer bir olay olmuş aynı sene ama bi sonuca ulaşmadı
aynı olayı saolsun kv. evliliğimin 2. günü yaptı bana.güya el öpmeye akrabaları geziyoruz.zaten kış katkat giyinmişin,boynumda eşimin aldığı altın kolye birde alyansım var.
kvlere geçtik amcaları filanda orda kv ile mutfakta uğraşırken ne acele ne ara sattınız altınları dedi,halbuki satmadık bişey yapmadık.yoo satmadık duruyorlar daha ev peşinatı yapacaz onları oğlunuz konuşmadımı dedim.biraz bozulur gibi oldu,onuda anlıyorum ele güne rezil olduk kızın kolları bomboş diye ama ,banane yılda 1 gördüğüm amcanın halanın lafından.
hani takan takar kimse karışamazda ne diye seyyar kuyumcu gibi gezeyim dışarda.adamlar 10 lira için koyun keser gibi adam kesiyor.
dava ettik ve sonuç çıkmadı ne yazık kiAy inanamiyorum rezillik bu bir suc yani resmen nasil olur yaaa yazik günah ama bankayi dava ettiniz ve sonuc alamadiniz oylemi peki o banka suan hala var mi kapanan bankalardan mi yoksa ;(
Ben bozdum çeyrekleri bankada gram hesabında yükselince bozup düşünce tekrar alıyorum. Setim ve bileziklerim içinde kasa tuttum 275 galiba yıllık ödemesi. En azından kafam rahat.merhabalar benim şu aralar tatlı bir derdim var ve bu konu hakkında fikir danışmaya geldim.
Düğünümde takılan altınların hepsi annemin evinde duruyordu yaklaşık 1aydır. dün itibari ile artık benim evimdeler ve nasıl muhafaza etmeli bilemiyoruz. Eşim çeyrek ve yarımları bozdurup gram altın olarak banka hesabında tutmanın mantıklı olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı geldi ama bu şekilde yapsak bilezikler ne olacak, kaldı ki ben birikim amaçlı her ay bir bilezik almak ve çeyrekleri de satıp bilezik olarak tutmak istiyordum daha toplu olsun diye. Genelde bilezik vs. takmam ama tek bir türden yapıp saklamak istiyorum yani.
Kiralık kasayı da araştıracağız, bundan başka da seçenek kalmıyor sanırım.
Bir süre geleneksel yastık usulü ile mi saklasak diyorum da hırsıza kilit olmaz tabi. ama girer mi onu da bilmiyorum. insanlar yeni yeni taşınıyor, hırsızı var mı bu muhitin bilmiyorum :
Sizler nasıl yaptınız, nasıl korunup değerlendirilmeli bu altınlar ?
merhabalar benim şu aralar tatlı bir derdim var ve bu konu hakkında fikir danışmaya geldim.
Düğünümde takılan altınların hepsi annemin evinde duruyordu yaklaşık 1aydır. dün itibari ile artık benim evimdeler ve nasıl muhafaza etmeli bilemiyoruz. Eşim çeyrek ve yarımları bozdurup gram altın olarak banka hesabında tutmanın mantıklı olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı geldi ama bu şekilde yapsak bilezikler ne olacak, kaldı ki ben birikim amaçlı her ay bir bilezik almak ve çeyrekleri de satıp bilezik olarak tutmak istiyordum daha toplu olsun diye. Genelde bilezik vs. takmam ama tek bir türden yapıp saklamak istiyorum yani.
Kiralık kasayı da araştıracağız, bundan başka da seçenek kalmıyor sanırım.
Bir süre geleneksel yastık usulü ile mi saklasak diyorum da hırsıza kilit olmaz tabi. ama girer mi onu da bilmiyorum. insanlar yeni yeni taşınıyor, hırsızı var mı bu muhitin bilmiyorum :
Sizler nasıl yaptınız, nasıl korunup değerlendirilmeli bu altınlar ?
Safsarisin alyansım, tektaşım ve kartanesi küpemle şu lale kolyesi var ya onları bozdurmayı düşünmüyorum bi tek. tek taktıklarım onlar yani. eşim de alyansını takmıyor bozdurup grama çevircem bigün
her şeyi grama çeviresim geliyor, bigün eşimi de bir şeylere çeviricem diye korkuyorum
Bu yaptığınız hata olur zira aynı hatayı biz de yaptık ama sonradan hesaplayınca oldukça zarar ettiğimizi farkettik. Çeyrekleri illa bozduracaksanız bilezik yerine has altın alın.çeyrekleri de satıp bilezik olarak tutmak istiyordum daha toplu olsun diye.
Banka kasasından nasıl çalındı? Mümkünü yok ki böyle bir şeyin. Banka mı battı, kasa dairesi depremde mi yıkıldı nooldu?valla çalınacağı varsa her türlü gidiyor
annemlerin banka kasasındaki onlarca altını çalındı
ben evimde saklamayı tercih ederim açıkcası
en azından gözüm görsün
Insanlar 100 tl icin birbirini bicakliyor o evdeki kasa icin Allah korusun bunlari öldurüp yine de alip giderler evde olmasina karsiyim ben kesinlikle konu sahibi banka altin hesabi yada diger yatirimlar daha mantikli yastik alti saklanacak devirde degiliz artikEvinize minik bir kasa alıp sağlam bir şekilde sabitleyebilirsiniz.
Gönül öyle ister ama altın dedektörüyle giriyormuş hırsızlar,eliyle koymuş gibi alıp gidiyormuş Allah korusun.Etraf dağılmadığı için de kişi en yakınlarından konu komşusundan şüpheleniyormuş bilen biri yaptı diye.valla çalınacağı varsa her türlü gidiyor
annemlerin banka kasasındaki onlarca altını çalındı
ben evimde saklamayı tercih ederim açıkcası
en azından gözüm görsün