Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize mi getirsin
Ohaaa. Banka kasasindan nasil çalındı ki? Benim de bankada duruyor tırstım şuandavalla çalınacağı varsa her türlü gidiyor
annemlerin banka kasasındaki onlarca altını çalındı
ben evimde saklamayı tercih ederim açıkcası
en azından gözüm görsün
Safsarisin alyansım, tektaşım ve kartanesi küpemle şu lale kolyesi var ya onları bozdurmayı düşünmüyorum bi tek. tek taktıklarım onlar yani. eşim de alyansını takmıyor bozdurup grama çeviresim gelmiyor değil onu da her şeyi grama çeviresim geliyor, bigün eşimi de bir şeylere çeviricem diye korkuyorum
ben de şok oldum nasıl olabildi kiOhaaa. Banka kasasindan nasil çalındı ki? Benim de bankada duruyor tırstım şuanda
yatirim olarak goren bi ton insan var, neden gereksiz olsun ki? gayet mantikli ve karli bence.altında altın hesabıda gereksiz
hele kasa birde kasa kirasımı ödeyeceksiniz
yastık altında altın mı saklanır allansen
inanın hala anlam veremiyorumOhaaa. Banka kasasindan nasil çalındı ki? Benim de bankada duruyor tırstım şuanda
Kullanılmayan altın ve ziynet eşyaları için en güvenilir yer banka kasasıdır.merhabalar benim şu aralar tatlı bir derdim var ve bu konu hakkında fikir danışmaya geldim.
Düğünümde takılan altınların hepsi annemin evinde duruyordu yaklaşık 1aydır. dün itibari ile artık benim evimdeler ve nasıl muhafaza etmeli bilemiyoruz. Eşim çeyrek ve yarımları bozdurup gram altın olarak banka hesabında tutmanın mantıklı olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı geldi ama bu şekilde yapsak bilezikler ne olacak, kaldı ki ben birikim amaçlı her ay bir bilezik almak ve çeyrekleri de satıp bilezik olarak tutmak istiyordum daha toplu olsun diye. Genelde bilezik vs. takmam ama tek bir türden yapıp saklamak istiyorum yani.
Kiralık kasayı da araştıracağız, bundan başka da seçenek kalmıyor sanırım.
Bir süre geleneksel yastık usulü ile mi saklasak diyorum da hırsıza kilit olmaz tabi. ama girer mi onu da bilmiyorum. insanlar yeni yeni taşınıyor, hırsızı var mı bu muhitin bilmiyorum :
Sizler nasıl yaptınız, nasıl korunup değerlendirilmeli bu altınlar ?
Sat mevduata çevir . Ayda %25 faizle her ay bir bilezik daha alırsın :)merhabalar benim şu aralar tatlı bir derdim var ve bu konu hakkında fikir danışmaya geldim.
Düğünümde takılan altınların hepsi annemin evinde duruyordu yaklaşık 1aydır. dün itibari ile artık benim evimdeler ve nasıl muhafaza etmeli bilemiyoruz. Eşim çeyrek ve yarımları bozdurup gram altın olarak banka hesabında tutmanın mantıklı olabileceğini söyledi. Bana da mantıklı geldi ama bu şekilde yapsak bilezikler ne olacak, kaldı ki ben birikim amaçlı her ay bir bilezik almak ve çeyrekleri de satıp bilezik olarak tutmak istiyordum daha toplu olsun diye. Genelde bilezik vs. takmam ama tek bir türden yapıp saklamak istiyorum yani.
Bir süre geleneksel yastık usulü ile mi saklasak diyorum da hırsıza kilit olmaz tabi. ama girer mi onu da bilmiyorum. insanlar yeni yeni taşınıyor, hırsızı var mı bu muhitin bilmiyorum :
Ben bu yüklediğimi tuttum bi arada takarim diye esim onuda koy kasaya koy koy dedi koyamam senin cevren çok fena sattilar mi falan diye laf ederler dedim ah ah ben herseyi biliyorum canimm
Sonra kaynanaya gittik bir komsusu vardi orda
Neyse kalkti gitti kadin. Bana diyorki siz altinlari sattınız mi?? Dedim yoo duruyor anne
Satmadik
Sonra jeton düştü komsusu orda ya hani
E cahil millet ne dicen
Sende o laleyi arada bir takarsin bence o laleleri bende beğeniyorum gelde bizim kazmaya anlat
Gerci bu model de güzel
Sakın sakin evde tutmayın eşimin vefatının ardından bir de ortalama 40 bin liralık altınım çalındı ve evim çok korunakliydi zaten yengem dediğim akrabam anahtar kopyalatmis. ..ne olursa olsun banka kasası bence bedeli ne olursa olsun...asla evde bırakmayın yanınıza da almayın bir kaza olsa önce cantayi caliyorlar maalesef. ..benim çok acili ve sersem bir zamanimdi bilemedim ablacim siz benim yaptığım hatayi yapmayın bencemerhabalar benim şu aralar tatlı bir derdim var ve bu konu hakkında fikir danışmaya geldim.