Altını ıslatmak konusunda acil yardım

volimte33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
5
0
merhaba;
arkadaşlar ben 33 yaşında evli bir bayanım 22 aylık, kızım var. Benim rahatsızlığım var . hamileyken ve doğumdan sonra emzirirken 24 sattte 5 buçuk litre kadar gündüz ve gece(emzirirken gece özellikle) su içiyordum ozaman bir rahatsızlığım yoktu. Lakin korkuyordum böbreklerimde sorun çıkar diye ama kenddimi tutamıyordum emzirmek fazla su içirtiyordu şimdilerde aşırı kilodan su içmeye başladım ama ondan öncede sabah börek ağrısıla uyandım ve utanıyorum ama yatağı ıslatmıştım her yerimde ağrı vardı geceleyin üstümü açtım dedim herhalde böbreklerimi üşüttüm dedim. ama aradan belli süre geçti tekrar oldu bu olay anlam veremedim çocuk gibi resmen yatağı ıslattığımamı yanayım ağrılı uyanmayamı böbreklerim önceden aşırı su tüketmemle ilgili olarak acaba tepkimi veriyor yoksa artık uyurken böbreklerim ve idrarkesem idrarı tutamıyormu ne olur yardım edin en kısa süredede bu bölüm gideceğim . BUNLARI YAZARKEN KENDİMDEM UTANDIM RESMEN BİDE EŞİME REZİL OLDUM O BU B, RAHATSIZLIK İNŞ DAHA KÖTÜ BİRŞEY DEĞİLDİR DEDİ DESTEK OLDU AMA TEKRAR ETMESİ BENİ KAYGILANDIRIYOR. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…