Merhabalar ben geçen yıl altının tavan olduğu dönem hatta hızlı düşüşe geçmeden bir gün önce 545tlden 90 gram 24 ayar külçe aldım. Ben aldım ertesi gün düştü olan oldu dedim harcamayı düşünmüyordum ama mecbur kalarak dusukken 423ten 20gram bozarak zarar ettim. Başka imkanım yoktu mecbur kaldım. Kaldı 70 gram külçe. Ben bunun 50 gramı ile bilezik almak istiyorum. Biliyorum en başında alsaydiniz diyeceksiniz ama çok ani oldu elimde nakit tutmak istemedim. Smdi heves ettim kızlarda Ajda bilezik modelleri var ben severim takıyı ama bu normal bilezikleri günlük takamam nasılsa görgüsüz gibi gezmim diyerek almadım hiçte araştırmadım altın alırken böyle modelleri. Gördükçe de heveslendim bunlar 22 ayar oluyormuş. Altın yavaş yavaş yükseldi ama benim aldığım noktada değil. Ama ben bozacagim altından cebime para girsin istemiyorum. 50 gram külçe cebimde duracagina kolumda dursun istiyorum. 24ayar 50 gram külçe altına karşılık 22 ayar kaç gram bilezik alabilirim daha doğrusu zarar edermiyim alacağım bilezik yatırımlık isciliksiz günlükte takınca wow denmeyecek türden resim eklemeye çalışacağım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Gidip kuyumcuya da danisacagim ama alan takan bilen varsa önce sizleri dinlemek istiyorum. Çünkü ben altını alırken 545ti adam gözlerini portleterek ohooo dahada çıkacak dedi ertesi gün düştü. Kar zarar ilişkini anlayan kişileri bekliyorum. Birde ekledigim resimlerden bir ince Ajda var birde daha geniş gibi bu çelik bileklik modeline benziyor kullanıp hangisinden memnun olan varsa onuda yazarsanız yamulma oluyormu falan gibi sevinirim.