How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Altında Bir Şey Aramak Gerekir Mi?

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
İyi günler,merhaba. Arkadaşlar kısaca konuya gireyim. Bir arkadaş grubum var ama çok yakınız,samimiyiz. İçimizden bir kız arkadaşımız biriyle çıkmaya başladı. 10 gün oldu. Yeni tanıştığımız bir kişi. Biz grupça toplandığımızda o da geliyor doğal olarak arkadaşımızın yanına. Hepimizle de ilgileniyor,sohbet ediyor. Çok kibar davranıyor.
Benim aklıma takılan şey bize aşırı iyi davranması. İyinin de aşırısı mı olur derdim bu konuyu ben açmamış olsaydım. Ama gerçekten öyle. Çocuk 21 yaşında. Bize dedi ki: arkadaşınız sevgilim oldu,o halde artık sizi korumak benim görevim. Bir Whatsapp grubu oluşturdu sürekli oraya,iyi misiniz,bir sorun var mı diye soruyor. Arkadaşıma da ha keza öyle. Çok mantıksız geldi sonuçta bu çocuğu 10 gündür tanıyoruz. Bizi korumak ona mı düştü? Grubumuzda erkek arkadaşlar da var zaten. Parasını sevgilisi için savuruyor. 2 gün önce arkadaşıma 700 TL'lik çanta aldı. Ve bu çocuk okuyor. Şu an çalıştığını söylüyor bir mağazada. Ama çalıştığı yer sır gibi saklı. Bizi en pahalı kafelere binbir ısrarla götürüp hepimizin parasını o ödüyor. Ben çok rahatsız olmaya başladım. Diğer arkadaşlar için hava hoş. Ama ben öyle düşünmüyorum elin insanı niye bizim her masrafımızı karşılasın? Bakın mesela örnekler vermeye çalışayım. Geçen gün içimizden bir arkadaş sohbet arasında, ben frambuazlı pastayı çok severim dedi. Bu çocuk anında ortadan kayboldu. Gitti frambuazlı pasta alıp geldi. Yine başka bir gün başka bir arkadaş filanca mekanı çok merak ettiğini söyledi. Sohbet arasında yine.Bizi ertesi gün oraya götürdü.Ben mi çok şüpheciyim yardım edin.

Böyle insanlar var ama niyetini bilemeyiz kötü de olabilir iyi de. En iyisi o gruptan uzaklaşmak belki de bu kadar samimi olmazsanız kafanız daha rahat olur.

bence pis işlerle uğraşıyor olabilir. çalıştığı yer belli değil kıro hareketleri de var. hepinizi ben korurum hesabı. mafyayla mı takılıyor ne yapıyor belli değil. bence gruptan ayrılın. bugün yediğiniz hurmalar sonradan tırmalayabilir.
Pis işler derken?:KK17:

Valla hiç hoşlanmadım bu tavırlardan. O ne öyle kız arkadaşınızla çıkıyor diye hepinizin hamisi mi oldu? Bence net bir şekilde öyle davranışlar sergilediğinde tavrınızı gösterin, uygun olmadığını bilsin. Okuyan çocuğun o kadar harcama yapması da hiç hayra alanet değil arkadaşınızı da uyarın bence

Ay tam kıro gibi o ne öyle.
Ne parası yediğinizi bilmeden yemeyin yahu. Diğer arkadaşlar nasıl normal görebilir bu durumu?
Ben de şaşıyorum nasıl normal gördüklerine. Ama şimdi bana paranoyak diyecekler diye de korkuyorum.

Bigün senin çalıştığın mağazayı ziyarete gelicez tam yeri nerde diyip öğrenmeye çalışın bence.

Valla hiç hoşlanmadım bu tavırlardan. O ne öyle kız arkadaşınızla çıkıyor diye hepinizin hamisi mi oldu? Bence net bir şekilde öyle davranışlar sergilediğinde tavrınızı gösterin, uygun olmadığını bilsin. Okuyan çocuğun o kadar harcama yapması da hiç hayra alanet değil arkadaşınızı da uyarın bence
Valla gerçekten çok enterasan. Çocuğu tersleyemiyorsun bile. Öyle kibar ki. Peşimizde pervane dönüyor.

Ben de şaşıyorum nasıl normal gördüklerine. Ama şimdi bana paranoyak diyecekler diye de korkuyorum.
Paranoya değil ya, nasıl bir dünyada, nasıl bir ülkede yaşıyoruz görmüyorlar mı
Her gün saçma sapan olaylar oluyor
Allah korusun ya belalı bir tipse? Haram para yediriyorsa

Ben de bi kıllandım.

Hepinizin gözünü boyayıp güveninizi kazanıp

En sonunda bi kazık atmayı planlıyor olmasın:skandal:

(Dedektif mod on)

Çok saçma davranışlar altında bir şey olma ihtimali yüksek . Belki kötü alışkanlığı var size de sunacak . Yoksa kim kime böyle davranır

Siz çocuk musunuz? Bu adam kim ki sizi koruyor? Gereksiz yüz vermeyin bence. Ne olduğu belli olmayan bir insan. Sevgilisi ile ilgilensin sadece. Kendinizi ezdiriyorsunuz aslında bu şekilde. O da ego kasıyor. Adam oldum diye geçiniyor.

Back