- 27 Temmuz 2024
- 7
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
-
o kolyeden sonra zaten şırı dikkat etmeye baslamıstım arabaya geldim 1 2 diye saydım ve cuzdanıma koydum eve gelene kadarda açmadım anlamıyorum ucup gitti sankiKolyeyi yolda kaybetmiş olabilir misiniz ?
düşmüşse eğer
Bilekliğinde acaba kilidi falan mı gevşekti?
Yada şaşkınlıkla bi anlık koyduğunuz yerimi unutuyorsunuz acaba insanlık hali olur ya??
Günlük kullanıma uygun altın takılardandır muhtemelen..benim de mesela manevi değeri yüksek bir kolyem var taktığım günden bu yana hiç çıkarmadım senelerdir boynumda.küçük zarif birşey olduğu için sorun olmuyor. Günlük kullandığım altın bilekliklerim var onları da pek çıkarmam.öyle şıngır şıngır altın bilezik değildir diye düşündümBu arada her yere altın bilezik kolye takarak gitmek saçma değil mi. Diyetisyene bile altın bileziklerle gitmek, ne bileyim
Bana da böyle bir olaymış gibi geldi. Tesadüf olamaz çünkü imkansızBir tanidigimda sürekli taki kaybeder, esya kaybeder, yankesici carpardi vs sonra birgun banka kartini bi arkadasina vermis, arkadasi da bankaya gidince 1 lira para olmadığını soylemis. Neyse oyle boyle derken banka atm kameralarini izletme karari alarak ilgili bolume çağırmış, 1 gün once kadin kendi cekmis tum parasini, ne parayi cektigini hatirliyor ne de harcadigini.
Erken baslangicli alzheimer yasadigi ortaya cikti bu olay üstüne.
Bi norologa gidin derim ben, gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?