• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın sarı renk üzerine koleston 11.1 açık küllü sarı boyasam sonuç ne olur??*

yani bunun üstünden küllü geçince yeşerme olmaz dimi. çok açık sarı değil gerçi saçım. açık sarı üzerinde küllü boya yeşerme yapar onu biliyorum ama bu doreliğin üstüne yeşermi yaparmı o konuda bilgim yok

Saçını 11.1 ile boyamamış mıydın?
Zaten küllü bi renge boyadın ve yeşerme olmadı
Yine 11.1 ile boyarsan olmaz sanırım yeşerme daha önce olmamış çünkü

Son düzenleme:
bende 11.1 koleston kullanıyorum
ilk boyamada yeşillik versede bir iki yıkamada gidiyor geriye güzel renk kalıyor memmunum

tamam teşekkürler arkadaşlar 1 ay sonra gene koleston 11.1 geçicem. showdgirl şuan ki saçının resmini eklemen mümkünmü. bide sürekli 11.1 üstüne 11.1 mi kullanıyosun. yeşerme olmuyosa ne güzel:nazar:bende öyle yaparım valla öyleyse bundan sonra:emir_bebek:

canım yeşerme büyük bir problem değil çünkü yeşillik kalıcı değil, yıkayınca akıyor. dore renk küllüden daha baskın olduğu için 1 ay sonra tekrar dore olacak saçın, o zaman tekrarlaman lazım küllüyü ki iyice otursun.

merhaba sacim altin sarı rengi suan ama begenmiyorum simdi yogun acici ve kolestonun 11/1 karistirsam boyasam sonuc ne reng olur

Back