Altın meselesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin etmiş bide yok yere bosverin bence eşiniz görmüş neyin ne olduğunun farkındadır

evet ama kaynanalar genelde gelinlerle uğraşır ya da oğullarını doldurur kendilerine bağlı olsun ister ölene dek.Ama aldatan kaynanaya alışık değiliz sitece ondan şaştık :KK70:
Doğrudur :) internetten tanışmışlar telefonu değiştirmiş eşimde telefona uygulama yüklüyordu mesaj geldi bir anda ve öyle gördü kıyamet koptu çok ağladı söyleme bir daha yapmıcam diye ki kayınbabam duysa kapının önüne koyar öyle bir adam,eşimde konuyu oraya kapatıp içine attı.

Çok abartı bir konu olmuş. Zaten geç de olsa söylemiş doğruyu , nedir bu kv den sogumalar öç al diye yorum yapanlar filan.

Eşim söylemedi bu olay burda kapanacak dedi kaynanam çok ağladı tabi söyleme diye adamda ne yapacağını şaşırdı kaldı sonuç olarak olayı öylece evde bırakıp çıktık
O olayın orda kapanmadıgını sende bende biliyoruz hatta kocanda biliyor.

Kaynana devam ediyor yaptıgına, masum ve hicbiseyden habersiz Kayınpeder karısını el ustunde tutmaya devam ediyor.
Bır ınsan babasına bunu neden yapar yarım altından daha onemlı benım ıcın.
Altın meselesi hallolmus burda goz gore gore aldatılan bir adam var ve kimse ona soylemeyıp iyilik ettıgını saniyor.
Ne uzucu.

O olayın orda kapanmadıgını sende bende biliyoruz hatta kocanda biliyor.

Kaynana devam ediyor yaptıgına, masum ve hicbiseyden habersiz Kayınpeder karısını el ustunde tutmaya devam ediyor.
Bır ınsan babasına bunu neden yapar yarım altından daha onemlı benım ıcın.
Altın meselesi hallolmus burda goz gore gore aldatılan bir adam var ve kimse ona soylemeyıp iyilik ettıgını saniyor.
Ne uzucu.
Tabiki biliyorum ama ben bu konulara gerçekten hiç girmedim hep uzaktan dinledim seyrettim çünkü yarın bir gün birsey olsa üzerime kalabilir hiç o toplara giremem.Kayınbabam duyduğu gibi kapının önüne atar eşim hep öyle diyor rezil oluruz herkese diyor ve olay orda kaldı tabi güven sıfır adam şok oldu beklemiyordu böyle birşey.

Doğrudur :) internetten tanışmışlar telefonu değiştirmiş eşimde telefona uygulama yüklüyordu mesaj geldi bir anda ve öyle gördü kıyamet koptu çok ağladı söyleme bir daha yapmıcam diye ki kayınbabam duysa kapının önüne koyar öyle bir adam,eşimde konuyu oraya kapatıp içine attı.
doğrusunu yapmış.takipte kalsın ama bir daha yaparsa o zaman gerekeni yapsın 2. kez asla affetmesin anne olduğu için 2. şans versin dedim eş olsa ilk aldatma da boşasın derdim.annelik hakkı var çünkü ne de olsa

Tabiki biliyorum ama ben bu konulara gerçekten hiç girmedim hep uzaktan dinledim seyrettim çünkü yarın bir gün birsey olsa üzerime kalabilir hiç o toplara giremem.Kayınbabam duyduğu gibi kapının önüne atar eşim hep öyle diyor rezil oluruz herkese diyor ve olay orda kaldı tabi güven sıfır adam şok oldu beklemiyordu böyle birşey.
Bu kadınla mumkun mertebe muhattap olma. Saygıyı falan da haketmıyor zaten.
Bak kendı hayatına su saatten sonra.

Ben hiç arayıp sormam çünkü notunu verdim.Kendisi arar tabiri caizse yağlar ballar beni ama sözlerine pek güvenmiyorum ki eşimde öyle :işsiz:
Yagı da balı da onun olsun.
İhanet onda.
Yalan onda.
Yalan yere yemin etmek onda.
Su hayatta en denk gelmeyı istemeyecegım ınsan turu.

eşini medeniyetinden öturu tebrik edesim geldi, anası babasını aldatıyor,daha duşmuşsunuz peşine çeyrek idi yarım idi.
kayınvalidemin kayınpederimi aldattığını öğrensek değil vedalaşmak yuzune bakmayız daha.
bir daha yapmıcam diye söz vermişmiş.
Ben altın peşine düşmedim.Ortada bir yalan var siz olsanız ne yapardınız diye sordum.Ayrıca o onların aile meselesi beni ilgilendirmez.

eşini medeniyetinden öturu tebrik edesim geldi, anası babasını aldatıyor,daha duşmuşsunuz peşine çeyrek idi yarım idi.
kayınvalidemin kayınpederimi aldattığını öğrensek değil vedalaşmak yuzune bakmayız daha.
bir daha yapmıcam diye söz vermişmiş.
konu sahibi karışmasın ama ortalık karışır o kaynana başına kalır barışırlar ana oğul bir süre sonra beraber gelini suçlarlar hiçççç karışmasınnn

konu sahibi karışmasın ama ortalık karışır o kaynana başına kalır barışırlar ana oğul bir süre sonra beraber gelini suçlarlar hiçççç karışmasınnn
Yok canım eşim hep benden yanadır bu zamana kadar asla böyle bir şey yaşamadım böyle şeylere girmeyeceğimi bilir annesiyle çok mesafeliler bu olaydan sonra arayıp sormaz kaynana arar hep

Ben altın peşine düşmedim.Ortada bir yalan var siz olsanız ne yapardınız diye sordum.Ayrıca o onların aile meselesi beni ilgilendirmez.
Aslında bir ihanete sahit olmak artık o ihaneti o kısının meselesi yapmiyor.
Vicdanen sahit olanında meselesi oluyor
Benım olurdu.
Ha ne yapardın pekı dersen, bılmıyorum.
Fakat ihanet edene saygı kesinlikle gostermezdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X