Tüh ya çok zor biliyorum ama sağlıklı atıştırmalıklar ye bari.İyi aksamlar kizlar bugunku menum berbat cok fazla atistirdim daha dogrusu ucgundur o kadar cok yiyirum ki benim oğlan hasta oldu baska bisey yemiyor Sadece emdi ondan sanirim cok fazla aclik oldu yedim yedim durdum
Saglikli yemeye calistim ama kilo da artis oldu of ne zor kilo vermekTüh ya çok zor biliyorum ama sağlıklı atıştırmalıklar ye bari.
Günaydın canm cok kolay gelsin baya isler bitirmissin, Allah kabul etsin bende yapmak istiyordum yinede temin edebilirsem yapamaya calisayim bu sene hic biryerde asure yemek kismet olmadiGünaydın hayırlı sabahlar
İki gündür yoğun geçti pek giremedim. Tarhana yaptık dün de aşure yaptık Muharrem ayı bitmeden yapalım dedik baya yoruldum iki gündür bahçe evi yoruyor. Biraz da dikkat edemedim aşure falan yedim hep. Bebeğim de uyumadı onu uyutunca tartilacagim
Bende kacamak yaptim malesef arti çıktiKaçamak yaparsam anında artı ama olsun az az da olsa veriyoruz şükür
Cok güzel eksilmeye baslamissinGeçen hafta 68.9
Bu hafta 68.4
As canım baş ağrısı tuttu beni onun dışında iyiyim sizler nasılsınızSelam kizlar
Cok gecmis olsun canm.yaz yogunlugu yorgunlugu var uzerimdeAs canım baş ağrısı tuttu beni onun dışında iyiyim sizler nasılsınız
Sağol canim geçer inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizeCok gecmis olsun canm.yaz yogunlugu yorgunlugu var uzerimde