Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahh motivasyonum çok düştü ama bugün toplayacağımBir kare bitter yeme hakkimiz var canm
Ayy Allah yardımcın olsun canımİyiydi canm , büyük kizim odev yapmıyor biraz yıpratıyor benide kendinide odevden yana dertliyim
Evet canım çalışıyorum dün o kadar yorulmuşum ki işten gelince uyuyakalmışımSenin nasil geçiyor canm calisiyordun demi teletubbies
Akşam yemeği saatin çok iyi canımBugün oglen 1 gibi , bir tabak tatli kabagi yemegi etli,
Ogle sonrası komsumda kahve , yanina kuru ve cerez yedim
Aksam yemeği,7 de
Bir tabak etli sebze yemegi,2yk bulgur pilavı,
Yemekten sonra 3 ceviz ve birazcik tarhana
Oooo çok iyiGecen hafta 69,2
Bugun 68,3
Bende de biraz k3ndimi birakma oldu ama yoplanacagim ,toparlanalim inşallahAhh ahh motivasyonum çok düştü ama bugün toplayacağım
Cok sagol canm Allah razı olsunAyy Allah yardımcın olsun canım
Allah zihin açıklığı versin
Allah'ım kolylik versinEvet canım çalışıyorum dün o kadar yorulmuşum ki işten gelince uyuyakalmışım
Baya bi uyudum deidm herhalde spor yapamayacağım sonra dışardan yemek söyledim dedim ki kalk sporunu da yap ve yaptım..
Teşekkürler canımAkşam yemeği saatin çok iyi canım
Gayet güzel menü
Teşekkürler canm dalgalanmalar olmasi normal miral bozmak yok ben simdi onume kucuk küçük hedefler koyacagim simdi hedef 67 lerde olmak inşallah saglicaklaOooo çok iyi
Ben 66.5 çıktım 65.9 dum geçen hafta
Regl doneminde cok fazla tatli canmiz çekiyor malesef, istahmiz acik oluyor aslinda regl doneminde metabolizma hızlanıyormus, firsata cevirebilirsen guzel eksilirsin, hadi bismillah beraber ilerliyelim inşallah,Ama diyete hiç dikkat etmedim bu hafta + regl
Biraz boğazıma dur desem gidecek biliyorum
Biraz hedef güncellemesi yapıp hemen tekrar başlamam lazkm
Acele etme olacak inşallah canm yavaş yavaş da olsa gidecek kilolarHedefim 63.9 du 25inde ama maalEsf göremedim
64.9 bile göremedim.. önce onu görelim sonra 63.9
Leslie ye devam ediyorum aşırı bi yorgunluk var umarım bugün de yapabilirim
Super canm , bende aksam vakti komsumdaydim caydir felan aburcubur da çıkardı tadimlik yemeye calistim yeni geldim evimeBugün spor yapıldı
Yeşil çay içildi
Dinleniyorum şimdii
Kuzum ben de 59,55 oldumBende bugün 67 leri gördüm