- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
Kuzum 160 boy 61 kg 28 yaş hedef 52kg inş. Ketajenik diyete başladı 2 kg verdim 2 günde ödem gitti. 61e düştüm bu sabah. Yarın yine paylaşacağımm
2023 katilim boy bas.kilo yas hedef OCAK 6 ocak 13 ocak 20 ocak 27 ocak @Beybipattis 24 mart 2022 1,70 88,7 31 69 76,9 76,5 76,4 77,1 tomrs 24 Mart 2022 1,58 73,3 38 55 67,8 67,5 68,8 68,8 Eylül 1 Eylül 8 Eylül 15 Eylül 22 eylul 29 Eylül tomrs 24 mart 2022 67,9 68,8 69 teletubbies 10 Eylül , 2023 67,1 65,9
Eki Görüntüle 3292129
Hayırlı olsunKuzum 160 boy 61 kg 28 yaş hedef 52kg inş. Ketajenik diyete başladı 2 kg verdim 2 günde ödem gitti. 61e düştüm bu sabah. Yarın yine paylaşacağımmtomrs
Teşekkür ederim canım. İş yerinde öğle yemeğinde çok yiyebileceğim bir şey yoktu. Muhtemelen erken acıkacağımHayırlı olsun
Yoğurt vs canım?Teşekkür ederim canım. İş yerinde öğle yemeğinde çok yiyebileceğim bir şey yoktu. Muhtemelen erken acıkacağım
Cok teşekkür ederim canm, fizik tedavi benim icin zor olabilir, kucuk oglum 3 yasinda buyuk okula gidiyor sabahçı,ortanca kizim 6 yasinda gidip gelmek sikinti olacak , hastanelerde sikintili devlet hastanesinin birinde var fizik tedevi deprem den dolayi cogu yer kapandi ,acik olan hastanede de asiri yogunluk varCanım bi fizik tedavi randevusu al bence
Bir de kolunu zorlama
Bugun benim misafirim vardi ogle sonrası yesil cayim kaldiBugün ben de arkadaşımla buluşacağım ama yapacağım inşallah
Evet ondandr diye tahmin ediyorumAma adet oldun o yüzden canını sıkma
Hosgeldin canm, ekliyorum seni hadi hayirli ugurlu olsun suan uc kisi olduk inşallah saglicakla istedigimiz kiloya gelirizKuzum 160 boy 61 kg 28 yaş hedef 52kg inş. Ketajenik diyete başladı 2 kg verdim 2 günde ödem gitti. 61e düştüm bu sabah. Yarın yine paylaşacağımmtomrs
Minimum karbonhidrat, bol protein ve yağ ile kuzum. Guliten ve karbonhidrat, süt alerjilerinden karnı bağırsağı şişenler için çok güzelSelam Y yenibirhayal ketajonik diyet duymamistim
İnşallah canm, gecen hafta benim evde tarhana havasi vardi o beim nefsimi zorladi daha dikkatliyim , sende de gidecektir emin ol,bazen odem oluyor spor sonrası,bir kacgune vucutdan eksilir diye düşünüyorum,Bu hafta adetliksin ve yeni spora başladın
Gelecek hafta eksi gelecek
Ben de geçen hafta 65.9 bugün 66.2
Yarın da mı tartılsak…
Çok haklısın canımCok teşekkür ederim canm, fizik tedavi benim icin zor olabilir, kucuk oglum 3 yasinda buyuk okula gidiyor sabahçı,ortanca kizim 6 yasinda gidip gelmek sikinti olacak , hastanelerde sikintili devlet hastanesinin birinde var fizik tedevi deprem den dolayi cogu yer kapandi ,acik olan hastanede de asiri yogunluk var
Ben de içemedim yaBugun benim misafirim vardi ogle sonrası yesil cayim kaldi
bence onsanEvet ondandr diye tahmin ediyorum
Kesinlikle ben de bugün yapamadım kalkıp yapmak istiyorumİnşallah canm, gecen hafta benim evde tarhana havasi vardi o beim nefsimi zorladi daha dikkatliyim , sende de gidecektir emin ol,bazen odem oluyor spor sonrası,bir kacgune vucutdan eksilir diye düşünüyorum,
Artık dikkat edelim bu haftaAh birde ben ne yaptim bu hafta genelde yesil ceviz ve yeşil Antep fıstığı tukettim ve cok yedim itiraf ediyorum hic dayanamıyorum firik hallerineneyseki bitirdim evimde kalmadi cok fazla