- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
İnşallah istikrarlı ilerleyebilirimOlabilir ama zorlama kendini yavaş yavaş gitsin ama yinede o hedefte ol
Ahahha kız kaç kilo yaptın maşallahBen maras tarhansi uğraşıyorum çorbalık cok güzel yedim sabah serdim , firigini de yerim sonra sinda mesafe koyarim araya
Ellerine sağlıkkBiraz vucutta su toplayabiliyor malesef ama cok saglikli ,biz marasliliar cok cok severiz
Uuu ay çok heyecanlıBende regl gunumu bekliyorum gebelik olabilir, kendimi zorlamak istemiyorum spor konusunda Leslie yapabilirim aslinda,
Cok yapmadim ama ödem var,regl de yakinAhahha kız kaç kilo yaptın maşallah
Cok yapmadim ama ödem var,reglAhahha kız kaç kilo yaptın maşallah
Teşekkürler canımEllerine sağlıkk
Evet heyecanli , kararsizdim, Allah'ım isteyen herkese versiUuu ay çok heyecanlı
İstiyor musun canım
Mesajini yeni farkettim, benim istedigim ideal kilo, 55 of of, daha once vermissin canm verecegiz inşallah simdilik bende gebelik yok daha da istekli oluyorum zayiflamak icinEn son 23 nisan 2023 te 63.3 görmüşüm Ve
3/2022 62.8
16.12.2020 59.2
8/2018 olması lazım zayıflama yarışması ile 55.6
Bunu da yeni farkettim msjiniKahvaltı yapmadım bugün
Öğlen etli barbunya bardı 2 yk ondan aldım 3 yk pilav 1 kepçe çorba biraz salata çok az yağ
Baklava vardı ve almadım-kendimi tebrik ediyorummm
Cok yapmadim ama ödem var,regl de yakin
Ayyyy senle geçen zayıfladığımızda da gebe miydin yeni mi doğum yapmıştın bak resmen senin uğurun buEvet heyecanli , kararsizdim, Allah'ım isteyen herkese versi
İnşallah en hayırlı zamanda olur canımBugün reg oldum ,odem de ondanmis
Süper bak hem gebelik öncesi verirsen senin için de çok iyi olur canımMesajini yeni farkettim, benim istedigim ideal kilo, 55 of of, daha once vermissin canm verecegiz inşallah simdilik bende gebelik yok daha da istekli oluyorum zayiflamak icin
Akşamı kötü kapandı amaBunu da yeni farkettim msjini, cok guzel harika menu,baklava yememissin tebrikler
Oglum 3 yasinda suan,Ayyyy senle geçen zayıfladığımızda da gebe miydin yeni mi doğum yapmıştın bak resmen senin uğurun bu
İnşallah canımİnşallah en hayırlı zamanda olur canım