- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Ayyy maşallah Allah bağışlasınOglum 3 yasinda suan,
Evet sporumu yapacagim ozledim onceleri spor cok yapardim, kolumda bir ara agri oldu biraktimSüper bak hem gebelik öncesi verirsen senin için de çok iyi olur canım
Güzelce dikkat edelim sporumuzu yapalım
Aksamlari dikkatli ol mutlaka meyve dahi gec saatlerde tuketmemeye calisAkşamı kötü kapandı amabugün toplamaya çalışıyorum ama akşamlara cozutuyorum..
Cok sagol canm Allah razı olsunAyyy maşallah Allah bağışlasın
Selam canım. Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılarım var. Bu arada içimden girmek gelmiyor. Seninle çıktığımız bu yolda yalnız bırakmakta canımı sıkıyor. İnşallah kendimi toparlayıp geleceğimSelam B Beybipattis nasilsin canm
Aleyküm selam canm, rabbim saglik sıhhat versin, Allah'ım kolylik versin, hersey için çok sağol bana yoldas oldun arkadas oldun hic yalniz bırakıyorum diye dusunme, gelirsen beklerim yine Allaha emanet olSelam canım. Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılarım var. Bu arada içimden girmek gelmiyor. Seninle çıktığımız bu yolda yalnız bırakmakta canımı sıkıyor. İnşallah kendimi toparlayıp geleceğim
Dondurma zaafım..Aksamlari dikkatli ol mutlaka meyve dahi gec saatlerde tuketmemeye calis
Canım kolunu zorlamadan çalışsanDun aksam yarım saate yakin lesli ve gobek bolgesi calistim, sol kolumda agri olustu tekrar beni spordan uzaklaştırıyor resmen nedir onuda anlamıyorum
Çok iyiBugun carsamba ve kilom 69 odem vardir diye düşünüyorum,bolca tarhana firik yedim ondandr, şimdi limonlu su içiyorum, biraz ev isi yapip cocuklarla disari cikmayi planlıyorum benim icinde yürüyüş olmus olur
Oyle yapmaya calisacagim bakalımCanım kolunu zorlamadan çalışsan
Yesil cayi hep unutuyorum nedendrÇok iyi
Yeşil çay içmek istiyorum ben de
Sağolasın canım arkadaşım. Sende Allah a emanet ol. İnşallah toparlanıp gelirim Allah'ın izniyleAleyküm selam canm, rabbim saglik sıhhat versin, Allah'ım kolylik versin, hersey için çok sağol bana yoldas oldun arkadas oldun hic yalniz bırakıyorum diye dusunme, gelirsen beklerim yine Allaha emanet ol