Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru tarhana mı canım bilemedim ki regl yakın mjıGünaydın bugün bende odem olusmus tarhana cok yedim indan mi acaba evde kislik icin yapıyorum
Demek haftaya güzel bi eksi gelecek öyle düşünnn69 geldim
İnşallahDemek haftaya güzel bi eksi gelecek öyle düşünnn
Evwt kuru tve yas olani k maras tarhanasi odem yapabiliyor,reglde yakin iki gun var olabilirKuru tarhana mı canım bilemedim ki regl yakın mjı
Merhaba canm tabiki katilabilirsin,Merhabalar grubunuza katılabilir miyim? Yeni üye oldum ama 10 sene önce de bir hesabım vardı burada o yüzden konsepti biliyorum ama o hesabımın bilgilerini hatırlayamadım.
Yeşil çay iç canım ben de pek sevmiyorum amaEvwt kuru tve yas olani k maras tarhanasi odem yapabiliyor,reglde yakin iki gun var olabilir
Canım 67.1 gelmiştim geçen hafta ama ondan önce aslında 66.6 gibi bir şey görmüştüm çok eksilmedim ama eksi eksidirCok güzel eksilmissin canım,
Ayyy yaşasın tebrikler canımBugun kizimla sabah spor yaptik 20 dk da olsa artik firsat bukdukca yapacagim
Daha eksileceksin canım hiiiç moral bozmaBugun eksilmisim burazcik mutlu oldum,68,5 dim cok şükür
Hoşgeldin canımmMerhabalar grubunuza katılabilir miyim? Yeni üye oldum ama 10 sene önce de bir hesabım vardı burada o yüzden konsepti biliyorum ama o hesabımın bilgilerini hatırlayamadım.