Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım kilom stabil 78. Haftaya düğün var yakın akrabamızin. Bakalım bir kaç gün dikkat edeceğim valla bende yoruldum sıkıldım aynı kilo değişen bişey yok

Selam canım kilom stabil 78. Haftaya düğün var yakın akrabamızin. Bakalım bir kaç gün dikkat edeceğim valla bende yoruldum sıkıldım aynı kilo değişen bişey yok
A selam degisecek canm basaracagiqz inanıyorum, biraz daha sıkı tutarsak olacak , birde apor yapabilsek gudecek kilolar inşallah

İki gun dikkat ettim 68,3 olmusum dikkat etmesem alip basini gidiyor bizim hayat boyle devam edecek gibi, yiyorum kilo almıyorum diyenlere de şaşıyorum hakkaten bide onun havasini atiyolar ya Allah'ım Allah'ım

Benim komsu bir ekmeğe yakin yiyorum diyor yiyebilir ama istahli biri dgil bence , yada bir iki kere yemistr yedim diyordur ,yenikdigi surece alınıyor bence algimizida hareketle eritmemiz lazim ,ah ah

Kahvaltı da yumurta haslamasi düşünüyorum simdilik , cerez yememeye dikkat edecegim

Bu carsambe kayinvalidem geliyor hac dan , hediye henuz almadim ne alsam , ic çamaşırı birde adana salvari cok giyer oyle birsey mi alsam , daha once unreye gitti gecelik almistim.sizin oralar da ne alinir ne almalıyım

İki gun dikkat ettim 68,3 olmusum dikkat etmesem alip basini gidiyor bizim hayat boyle devam edecek gibi, yiyorum kilo almıyorum diyenlere de şaşıyorum hakkaten bide onun havasini atiyolar ya Allah'ım Allah'ım
merhaba, herkes aralıklı orucu tavsiye ediyo benim kızkardeşimde yapıyo platese gidiyo baya faydasını gördü bende bugün başladım kahvaltı yapmadım limonlu ılık su ve 2 bardak çay içtim sadece sonra öğle yemeği arada yine bol su meyve akşam yemeği sonra çay çerezde yok bu arada boyum 1,58 kilom 65 sporada gidiyorum. hedefim 60 kg

Merhabalar canm evet aralikli oruc duydum cok etkili hemen hemen uymaya çalışıyorum ama cocuklarla biraz zor oluyor, ben ailecek yemek yeme taraftariyim boyke seylere onem veririm. Aralikli oructa aksam yemegi 4 gibi bitiriyorsun, 7 gibi yeme oturdugumuz icin ben yemek istem3semde oturdugum an yeniliyor yinede az yemeye çalışıyorum, benim buyuk dusmanim cerez cok seviyorum birde marasin tarhanasi firigi meshurdur ona dayanamıyorum, asiri yediklerim bunlar, yemegi kisitli yiyorum, cerezi hafta sonu yemedim asiriya kacmadan bir iki attim agzima, bugun de dikkat ediyorum, aralikli oruc aklimda yapabilirsem inşallah da yaparım. Benim tek eksigim spor adeote olamıyorum kendimi veremiyorum, cocuklarim biraz kucuk onlarin verdigi sorumluluktan olsa gerek yapamıyorum,yapabilirim ama gun icinde cok yoruluyorum bir cikis yolu bulmam lazim

Soyle birsey de diyebilirim burda oldugun surece kotuye gitmedi col şükür azar azar da olsa kilo kaybimiz oldu, bundan sonra da birakmayiz devam sende katilabilirsin aramiza

Seninle ayni boydayiz kilolarimizda yakinmisbende de oncelik hedefim 65 sonra 60 sonra 55 tabi olursam

akşan 7 den sonra yemeği kesiyomuş kardeşime sordum . ama çay su serbest

Soyle birsey de diyebilirim burda oldugun surece kotuye gitmedi col şükür azar azar da olsa kilo kaybimiz oldu, bundan sonra da birakmayiz devam sende katilabilirsin aramiza
olur katılırım. ne yapmam gerekiyo ölçülerimi mi yazıcam

akşan 7 den sonra yemeği kesiyomuş kardeşime sordum . ama çay su serbest
Teşekkürler canm, aksam da cok yemiyorum aslinda nasil oluyor da veremiyorum benim metebolizmada yavas sanirom
olur katılırım. ne yapmam gerekiyo ölçülerimi mi yazıcam
Hosgeldin o zaman canm, boy kilo hedef belirtmissin binlar yeterli ,tarti günümüz cuma musait olmayan cumartesi de verebilir bu kadar, isteyen tarti fotisunu da atabilir

Bugün komsuya gittik kahveye bir dilim soslu kek vardi 3 catal yaeim tadimlik, ayip olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…