• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Çilek Meyvesi (Golden Berries) Kullananlar..!

hah evet işte, birde artık her türlü meyveyi bitkiyi şu kadar zayıflatır, bu kadar inceltir diye satıyorlar anlamıyorum neden. bu altın çileği bundan seneler önce doktoru anneme tavsiye etmişti ama sindirim yollarına faydalı diye. hiçte yok şu kadar zayıflarsın bilmem ne yaparsın dememişti. bazı şeyleri de bünyeyi güçlendirmek için yesek olmaz mı?

Merhaba.

Konu başlarına bazı Uyarı yazılar yazılmıştır..Bu uyarıları okumadan konular açılıp,paylaşımlar yapılıyor..Lütfen bunlara dikkat ederek paylaşım yapalım..

Forum da Zayıflatma İlaçları(yada kilo aldırma) ilaçları hakkında konu açılması,soru cevap şeklinde paylaşım yapılması,ürünün marka yada firma bilgilerinin verilerek reklamının yapılması,hap,kapsül,damla,şurup ve benzeri ürünler hakkında bilgi alış verişi,forum içinde ve özel mesajlardan yasaktır..

Bu konu başlığı tarafımdan düzenlendi ve Altın Çilek meyvesi olarak belirtildi..Sizler de sadece meyvesi konusunda paylaşım yapınız..

Lütfen aşağıda verdiğim linke tıklayarak,bı konuda yazmış olduğumuz uyarıyı okuyunuz..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/437618-uyari.html

Saygılar...

altın çilek meyvesine bende başladım kızlar sabah 7 tane aç karnına yenicek die biliyorum ilk günüm tokluk hissi verdi bakalım 3 hafta yiycem sonucu paylaşırım,bide bişey sorcam ben lahana çorbası dietide yapıyorum ikisi ağırmı gelirki acep napsm..

:1::19: arkadaşım troit hastaları için lahananın kötü sonuç verdiğini biliyorum bence araçtır

evet benim troit rahatsızlığım var ben 3kez uyguladım lahana suyu kürünü dr çiğ olarak tüketirsen değerlerin değişir dedi bende lahanayı haşlayıp sadece suyunu ekliyorum ve geçen ay kontrolüm vrdı değerlerim güzel çıktı buyüzden içim rahat rahat teşekkürederim uyarınız için..

evet benim troit rahatsızlığım var ben 3kez uyguladım lahana suyu kürünü dr çiğ olarak tüketirsen değerlerin değişir dedi bende lahanayı haşlayıp sadece suyunu ekliyorum ve geçen ay kontrolüm vrdı değerlerim güzel çıktı buyüzden içim rahat rahat teşekkürederim uyarınız için..

bende troit hastasıyım ve bu zayıflama konusunu senin gibi araştırıyorum lahana konusunda bilgi verdiğin için tşk altın çilek denemek istiyorum ama bunların hep reklam olduğunu düşündüğüm için terettütlerim var ama seni takip etmek istiyorum ona göre bende başlayayım tşk ederim

yaa bu kilolar yapışıp kaldı resmen çıldırıyorum benim hipotroitim var ve atom tedaviside gördüm 1 yıl bekle dedi .dr um rejime kalkışma vücudun toparlansın dedi bende bekledim vücudum bayabi toparlandı top gibi oldum :43: dr danışarak başladım diyete uyguluyorum işte bişeyler abartmadan 2 ayda 3 kilo verebildim çok aç kalamıyorum başım dönüyo ama değerlerim kilo verebilmek için uygunmuş lahanayı iç ama fazla abartma dedi bana dr:63::63:

neden insanların saglıkları ile oynuyorlar madem paylaşım sitesi herkes deneyimlerini paylaşıyor neden kullandıgımız haplar hakkında iyi yada kötü deneyimlerimizi paylaşamıyoruz bu resmen haksızlık ürünler satılmayınca yorum yapmayın yazmış yönetim ne saçma

neden insanların saglıkları ile oynuyorlar madem paylaşım sitesi herkes deneyimlerini paylaşıyor neden kullandıgımız haplar hakkında iyi yada kötü deneyimlerimizi paylaşamıyoruz bu resmen haksızlık ürünler satılmayınca yorum yapmayın yazmış yönetim ne saçma

Merhaba..

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz..İnsanların sağlıklarını tehlikeye atan(yada atmayan bunu bilemeyiz) ilaç,hap,kapsül vs. şeylerin sitemizde paylaşıma açılmasını istemiyoruz..Saçmalık bunun neresinde ?

Bu ürünü satanlardan birisi de Kadınlar Kulübü değil ki ürünler satılmadığı için yorum yapılmasın denmiş..Biz satışını mı yapıyoruz ki? Şayet öyle olsaydı forumda her yer bahsi geçen ilaç hakkında konular açılır,yorum yasak yerine,yasağı kaldırır,iyi yorumları bırakır kötü olanları silerdik..

Bunun adı haksızlıksa daha fazla açıklamaya gerek yok..
Sitede zayıflama ilaçları ile ilgili paylaşım yasaktır dedik ve aynen uyguluyoruz..
Bu gayet açık ve net.

Saygılar..

Back
X