Altın Çilek Meyvesi (Golden Berries) Kullananlar..!

nrn_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
14
0
86
İstanbul
Gerçekten işe yarıyormu acaba?? 3 Gündür kullanıyorum,denildiği gibi bağırsakları çalıştırıyor dogru,faydasını göreceğimi düşünüyorum 3-4 gün geçsin inşallah olumlu düşüncelerimi paylaşırım...

Son düzenleme:
mrb,
gerçektn mrak ettiim bir konuda yazmışsınızz...bayadır facee sayfamda da bu altın çilek reklamlarını görüüoorumm.alsam mı die düşünüüo fakat bir türlü güvenemiiorum..kararsız kaldm ve yaza kadr kilo vermk istiiorum :84: tecrübenizi paylaşrsanzz ck sevnırrımm:):)

Ben değil ama iş arkadaşım 1 haftadır kullanıyor, sarı kuru meyve halinde.
Bende tadına baktım çok güzel hafif mayhoş bir meyve.
Arkadasım iştahının kesildiğini ve 2 kilo verdiğini söyledi ama mekik yapıyormuş akşamları.
Onu görünce bende motive oldum, kapalı çarşıdan 20 tl lik almış,Kilosu 70 tl imiş..
Bende yarım kilo alıp başlıcam, hamilelikten kalma selülitlerim biber kremi ile gitti biraz inceldi.
Biber kremi ile birde bu çileği yersem eski halime dönerim umarım:61:

umarım her sey dilediğince olur:)) eee yaza az kaldı malum :D yardımların için teşşkr ederm, bnde mutlaka deneyeceğimm ..sana da iyi şanslar:)

benimde kocişi zayıflatmam lazım ama her canınız istediğinde yiyormusunuz yoksa günde belli aralıkllarlamı yada yemekten önce falan mı acaba...

Çok güzel senin adına sevindim 2kilo güzel bir sonuç ancak büyük ihtimalle bağırsakların boşaldı şimdilik..önemli olan 2.-3.haftadaki sonuçlar. 4gözle tavsiyeni bekliorum:):) inş işe yarar, iyi şanslar:)zafer bizim olsun kızlar :65:

inşallah cnm ya merak etmeyin ben tartılıp tartılıp yazarım buraya :))) insan daha bi motive oluyo gram gram eksikliği görse bile..:21:

Arkadaşlar altın çilek meyvesi hakkında yorum yapacaksanız paylaşıma devam edebilirsiniz, hap-kapsül vs vs... için lütfen yorum yapmayınız..

altın çilek meyvesine bende başladım kızlar sabah 7 tane aç karnına yenicek die biliyorum ilk günüm tokluk hissi verdi bakalım 3 hafta yiycem sonucu paylaşırım,bide bişey sorcam ben lahana çorbası dietide yapıyorum ikisi ağırmı gelirki acep napsm..

Kalori Emici : Yetiştiği bölgedeki yerlilerin, yaprağıyla etlerin üzerini kapatarak daha kolay sindirilebilir hale getirdiğin gören bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucu, bitkinin yapraklarında bulunan bir madde olanpapaini keşfettiler. Fakat yaprağından çok daha yüksek oranda papain meyvenin kendisinde bulundu. Bitkisel pepsin de denilen papain maddesi, gıdalardan alınan kalorileri çok büyük oranda emerek, vücutta yağ olarak depolanmasının önüne geçiyor. Ayrıca Mart 2010 da medyada boy boy yer alan haberlere göre, Papaya bitkisinin kanserli hücreleri 24 saat içinde öldürmeye başladığını fakat normal hücrelere hiçbir zarar vermediği bilimsel olarak kanıtlanmış..alıntıdır..

Ben değil ama iş arkadaşım 1 haftadır kullanıyor, sarı kuru meyve halinde.
Bende tadına baktım çok güzel hafif mayhoş bir meyve.
Arkadasım iştahının kesildiğini ve 2 kilo verdiğini söyledi ama mekik yapıyormuş akşamları.
Onu görünce bende motive oldum, kapalı çarşıdan 20 tl lik almış,Kilosu 70 tl imiş..
Bende yarım kilo alıp başlıcam, hamilelikten kalma selülitlerim biber kremi ile gitti biraz inceldi.
Biber kremi ile birde bu çileği yersem eski halime dönerim umarım:61:

merhaba xthefelix,
biber kremi nedir tam olarak? yakıyor mu sürünce? nasıl kullanılıyor? çok ovalayarak masaj yapmak mı gerekiyor? nereden aldınız? ne kadara aldınız :))))

altın çilek meyvesine bende başladım kızlar sabah 7 tane aç karnına yenicek die biliyorum ilk günüm tokluk hissi verdi bakalım 3 hafta yiycem sonucu paylaşırım,bide bişey sorcam ben lahana çorbası dietide yapıyorum ikisi ağırmı gelirki acep napsm..

lahana çorbasının tarifini alabilir miyim acaba?
bisürü tarif görüyorum, yaptım da kendim. yenebilecek bi çorba elde edemedim ben bi türlü. iğrenç koku, iğrenç tat...
nedir sizin tarifiniz?

1 demet maydonoz,kerviz yapragı 1tutam,lahana ince doğranmış,2domates,2krmızı biber,yeşil soğan 6 tane,tavuk bulyon düdüklüde pişir ve blendrdan geçirdikten sonra baharatla tatlandır pulbiberve kekik güzel oluyo günde 3 kaseden fazla içlmiycek cırcır olma ihtimali yüksek müthiş tosit atıcı bir çorba diyete bu çorbayla başlarsanız önce ödem ve toksitleri atmış olursunuz 1hafta iç 3 gün ara ve yine 1 hafta 15 gün yapılacak senede 2 kez

1 demet maydonoz,kerviz yapragı 1tutam,lahana ince doğranmış,2domates,2krmızı biber,yeşil soğan 6 tane,tavuk bulyon düdüklüde pişir ve blendrdan geçirdikten sonra baharatla tatlandır pulbiberve kekik güzel oluyo günde 3 kaseden fazla içlmiycek cırcır olma ihtimali yüksek müthiş tosit atıcı bir çorba diyete bu çorbayla başlarsanız önce ödem ve toksitleri atmış olursunuz 1hafta iç 3 gün ara ve yine 1 hafta 15 gün yapılacak senede 2 kez

burda onemlı olan lahana tuketmek degıl mı? ben 15 gundur suyunu ıcıyorum gunde 2 bardak.mıdem kaldırdıgı surece de hasladıgım lahana zıyan olmasın dıye dograyıp o gun ne corba yaptıysam ıcıne atıyorum kendı tabagım ıcın tabı.sonucta bıraz daha yemek gıbı oluyo.bı lahanayla kılo veremeyen benım galıba.işin sırrı ne cok merak edıyorum.

1 demet maydonoz,kerviz yapragı 1tutam,lahana ince doğranmış,2domates,2krmızı biber,yeşil soğan 6 tane,tavuk bulyon düdüklüde pişir ve blendrdan geçirdikten sonra baharatla tatlandır pulbiberve kekik güzel oluyo günde 3 kaseden fazla içlmiycek cırcır olma ihtimali yüksek müthiş tosit atıcı bir çorba diyete bu çorbayla başlarsanız önce ödem ve toksitleri atmış olursunuzbu diyeti 8 gün yapılması öneriliyor..düzeltme yaptım arkdşlr..ayrıca sitede bu çorbayla zaıflayanların topiği var bilginize.. 15 gün yazmışım yukarda lahana suyu ile karıştırmışım kusura bakmayın..

Son düzenleme:
altın çilek kurusunu 1 haftadır kullanıyorum...kiloda azalma olmadı ama tadı çok hoşuma gitti ...sabah 5 akşam 5 tane yiiyordum..şimdi canım istedikçe alıyorum..günde 15 tane felan oluyor galiba...bağırsaklar harekete geçiyor...bakalım ne olacak 1 ay sonra...

kızlar 2 hafta düzenli olarak yedim bu çileğin kurusunu bağırsaklar fora süper etkili yalnız ben baya bi araştırdım bu meyve tek başına yendiğinde fazla faydası yokmuş yani verileni geri alıyomuşuz,sporla desteklememiz gerekiyo yürüyüş en çok tavsiye edilen ben şimdi günde 1 saat dışarda yürüyüş hemde evde lesli ile yürüşyapıyorum:66: aç karna yiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum zaten iştah kesiyo başlıyorum lesli ile tempolu yürüşe nasıl terliyorum bilemezsiniz aralarda 5 biyerde yatarkende 5tane yiyip yatıyorum üstüne su içmeyi unutmayın sporla beraber devam ederseniz yağlar daha kolay yakılıyomuş çilek tek başına yağ yakmakta zorlanıyomuş eee bizimde ona yardımcı olmamız lazım diymi ama sizde neler yaptığınızı paylaşın birlikte kurtulalım şu yağlardan

Altın çilek meyvesini bende aldım dün ama nasl kullanıyorsunuz bunu.günde kaç kere yemek öncesimi sonrasımı?

Altın çilek meyvesini bende aldım dün ama nasl kullanıyorsunuz bunu.günde kaç kere yemek öncesimi sonrasımı?

Bende başka yorumlardan okudum. ona göre kullanıyorum. sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 tane, gene akşam yemekten önce 2 tane yiyorum üzerinede bir bardak su içiyorum o kadar.

Meyvanın kendisi, doğalı her yerde: bütün aktarlarda, marketlerde satılırken hap yutmak niye ki bende onu anlamadım. Yok illa bi şirketi zengin etmek lazımsa onu bilemiyorum. Doğalından daha etkili olması imkansız, daha etkiliyse de katkısız olması imkansız. Kaldı ki meyvenin tadı çok hoş, neden böyle bir zevkten mahrum kalıp vücudu kimyasala boğalım ki?

Katılıyorum, altını varken gümüşü istiyorsunuz.
Meyvesini ben de yedim, kilosu 70tly di ben 100 gr almıltım.
Amaç zayıflamak değil maksat çikolata yerine meyve yemek olsun :8:

Back
X