Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değil ama iş arkadaşım 1 haftadır kullanıyor, sarı kuru meyve halinde.
Bende tadına baktım çok güzel hafif mayhoş bir meyve.
Arkadasım iştahının kesildiğini ve 2 kilo verdiğini söyledi ama mekik yapıyormuş akşamları.
Onu görünce bende motive oldum, kapalı çarşıdan 20 tl lik almış,Kilosu 70 tl imiş..
Bende yarım kilo alıp başlıcam, hamilelikten kalma selülitlerim biber kremi ile gitti biraz inceldi.
Biber kremi ile birde bu çileği yersem eski halime dönerim umarım![]()
altın çilek meyvesine bende başladım kızlar sabah 7 tane aç karnına yenicek die biliyorum ilk günüm tokluk hissi verdi bakalım 3 hafta yiycem sonucu paylaşırım,bide bişey sorcam ben lahana çorbası dietide yapıyorum ikisi ağırmı gelirki acep napsm..
1 demet maydonoz,kerviz yapragı 1tutam,lahana ince doğranmış,2domates,2krmızı biber,yeşil soğan 6 tane,tavuk bulyon düdüklüde pişir ve blendrdan geçirdikten sonra baharatla tatlandır pulbiberve kekik güzel oluyo günde 3 kaseden fazla içlmiycek cırcır olma ihtimali yüksek müthiş tosit atıcı bir çorba diyete bu çorbayla başlarsanız önce ödem ve toksitleri atmış olursunuz 1hafta iç 3 gün ara ve yine 1 hafta 15 gün yapılacak senede 2 kez
1 demet maydonoz,kerviz yapragı 1tutam,lahana ince doğranmış,2domates,2krmızı biber,yeşil soğan 6 tane,tavuk bulyon düdüklüde pişir ve blendrdan geçirdikten sonra baharatla tatlandır pulbiberve kekik güzel oluyo günde 3 kaseden fazla içlmiycek cırcır olma ihtimali yüksek müthiş tosit atıcı bir çorba diyete bu çorbayla başlarsanız önce ödem ve toksitleri atmış olursunuzbu diyeti 8 gün yapılması öneriliyor..düzeltme yaptım arkdşlr..ayrıca sitede bu çorbayla zaıflayanların topiği var bilginize.. 15 gün yazmışım yukarda lahana suyu ile karıştırmışım kusura bakmayın..
Altın çilek meyvesini bende aldım dün ama nasl kullanıyorsunuz bunu.günde kaç kere yemek öncesimi sonrasımı?
Meyvanın kendisi, doğalı her yerde: bütün aktarlarda, marketlerde satılırken hap yutmak niye ki bende onu anlamadım. Yok illa bi şirketi zengin etmek lazımsa onu bilemiyorum. Doğalından daha etkili olması imkansız, daha etkiliyse de katkısız olması imkansız. Kaldı ki meyvenin tadı çok hoş, neden böyle bir zevkten mahrum kalıp vücudu kimyasala boğalım ki?