• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar,

hastalik yakamizi birakmiyor. Kiz 7 gün hastaydi, ardindan esim, en sonda bana gecti tabi. 1 haftadir hastayim bugün biraz düzelme var, ama hala cok halsizim ve migdem bunaliyor. Önce kiz icin bir hafta rapor aldim, ardindan kendime, ama herhalde bir kac gün daha alirim.
Esimin kontrati martin sonunda bitiyor. Hemen hemen her ay 150€ zulaya atdim birazda ortak hesaba ayirdim. Tam toparlaniyorduk. Neyse issizlik maasi alir bir süre. Ben nisanda sinava gircem, gecersem artik kredi cekip taxi isine basliyacagiz.

Sizde durumlar nasil? Dönün artik yine yuvaya tembeller 😂

Selam kizlar,

hastalik yakamizi birakmiyor. Kiz 7 gün hastaydi, ardindan esim, en sonda bana gecti tabi. 1 haftadir hastayim bugün biraz düzelme var, ama hala cok halsizim ve migdem bunaliyor. Önce kiz icin bir hafta rapor aldim, ardindan kendime, ama herhalde bir kac gün daha alirim.
Esimin kontrati martin sonunda bitiyor. Hemen hemen her ay 150€ zulaya atdim birazda ortak hesaba ayirdim. Tam toparlaniyorduk. Neyse issizlik maasi alir bir süre. Ben nisanda sinava gircem, gecersem artik kredi cekip taxi isine basliyacagiz.

Sizde durumlar nasil? Dönün artik yine yuvaya tembeller 😂
Geçmiş olsun cnm
Allah acil şifalar versin

Selam kizlar,
biraz daha iyidim bugün.
Kasaba kuzu kestirdik yarin alcaz. 260€ tutar herhalde, ama kili kilo almaktansa daha uyguna geliyor. Arabanin frenleri degisecekti. Frenler 120€ tutdu, yaptirmasi ne kadar tutar bilmiyoruz henüz.
Bugün esimle cok uzun zamandan sonra bi bas basa biraz vakit gecire bildik. Kahve icmege gitdik. Iyi geldi, havada günesliydi. Icim isindi resmen.
Sakin bi gün gecirmek iyi geldi.
Sizler nerdesiniz ya. Kimse yazmiyor artik

A Asmin75 aah ahhh altın alacak hal bırakmadılar .
günüm var : son iki çeyrek kaldı.
bu ay da 15 gr altın bilezik alabilirsem güzel olacak ama duam nasipse.
İnsallah hersey gönlüne göre olur.
Demin bende baktım altin fiyatlarina. Gerçekten baya yüksek.
Dügünden kalan altinlarim var kenarda. Umarim uzun süre kullanmamiz gerekmez.

Selam kizlar,

yarin üc hafta hastaliktan sonra ilk is günüm. Evde olmakta çok güzel di be 😁
Is arkadasim ayni zamanda komsum. Birlikte baslamistik belediyeye. Adam 39 yasinda. Iki yil önce kalpkrizi gecirmisti, gecen hafta ikincisini gecirdi. Sükür kurtara bildiler ama cok üzüldüm. Iyi bir insan. Hic bir kötü aliskanligi, kilosu veya genetik bir durum yokken, ikinci kez yasadi bunu malesef. Ikide oglu var. Bugün konusduk. Korkuyorum birdaha gecirmekten diyor. Ilkinden donra doktorlarin dedigi herseyi harfiyen uyguladi, ve tüm kan değerleri cok iyi cikti. Yani neden yine oldugunu kimse bilmiyor su an. Cidden yine anladimki hayati güzel yasamamiz gerek. Ne olcagiz belli degil.
Su taxi olayi yürürse, kredileri bitirirsek daha fazla izine gitmek istiyorum. Güzel anilarimiz olsun istiyorum.

Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarım…

Bu ayın birikimini yaptım 15 gr bilezik aldım.
Son iki aydır harcamalarıma çok dikkat ettim.
Ayrıca bu ay neredeyse hiç harcama yapmadım. Kredi kartı borcum çok düşük bi miktar. Almadığım sürece böyle özgürüm.
Defalarca bir şeye ihtiyacım varmış gibi hissettim düşündüm ama gerçekte ihtiyacım yoktu bu bir istekti. Özellikle sosyal medyada influencerların sürekli bir link paylaşması sürekli bir ürünün reklamını yapması acaba alsam mı diye düşün düşünüp insan harcamaya sevk edebiliyor ancak ben buna dur dedim be zaten çok az influencer takip ediyorum onlardan da etkilenmedim ama etkilenseydim bugün bu başarıyı elde edemezdim. Dışarıda yemek dahi bir kez yedim. Vazgectiklerim çok önemli değerli miydi hayır değildi sabrettim ve şu an elhamdülillah tadını çıkarıyorum.

Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarım…

Bu ayın birikimini yaptım 15 gr bilezik aldım.
Son iki aydır harcamalarıma çok dikkat ettim.
Ayrıca bu ay neredeyse hiç harcama yapmadım. Kredi kartı borcum çok düşük bi miktar. Almadığım sürece böyle özgürüm.
Defalarca bir şeye ihtiyacım varmış gibi hissettim düşündüm ama gerçekte ihtiyacım yoktu bu bir istekti. Özellikle sosyal medyada influencerların sürekli bir link paylaşması sürekli bir ürünün reklamını yapması acaba alsam mı diye düşün düşünüp insan harcamaya sevk edebiliyor ancak ben buna dur dedim be zaten çok az influencer takip ediyorum onlardan da etkilenmedim ama etkilenseydim bugün bu başarıyı elde edemezdim. Dışarıda yemek dahi bir kez yedim. Vazgectiklerim çok önemli değerli miydi hayır değildi sabrettim ve şu an elhamdülillah tadını çıkarıyorum.
Hayirli olsun birikimlerin canım

Selam kizlar,

esim iki gündür Türkyede. Teyzesini malesef kaybetdik.
Iki gündür evden calisdim kizi ghötürüp getire bilmek icin. Haftayada iki gün evdeyim, sonra office döncem.
3 hafta yoktum, isleri toparlamaya calisiyorum. Cok yogun geciyor günler.

Zulamda 1800€ birikti, ama yazin 3000€ faturalarimiz var sigorta filan. Onlar icin gerekirse cikarcam. Umarim gerek kalmaz.

Sinava esim gidince yine hazirlanamiyorum kizla yanliz olunca. 8 nisanda sinava gircem, bakalim nasil olcak.

Selam kizlar,

esim iki gündür Türkyede. Teyzesini malesef kaybetdik.
Iki gündür evden calisdim kizi ghötürüp getire bilmek icin. Haftayada iki gün evdeyim, sonra office döncem.
3 hafta yoktum, isleri toparlamaya calisiyorum. Cok yogun geciyor günler.

Zulamda 1800€ birikti, ama yazin 3000€ faturalarimiz var sigorta filan. Onlar icin gerekirse cikarcam. Umarim gerek kalmaz.

Sinava esim gidince yine hazirlanamiyorum kizla yanliz olunca. 8 nisanda sinava gircem, bakalim nasil olcak.
Başarılar dilerim . Teyzeniz için rahmet ve sabır dilerim.

Selam kizlar,

yine bogaz agrisiyla uyandim. Daha pazartesi yeni ise dönmüsdüm. Birtürlü düzelemdik ya.
Dün iki üc saat ders calisa bildim. Bugün zorlaniyorum. Kiz canim sikildi diyip duruyor. Komsu kizida hasta onuda cagiramiyorum. Bakalim nasil olcak.
Sabah internete kizin 3 elbisesini koymusdum. 1 bayan gelip hepsini birden aldi. 13€ zulaya atildi.
Sabahdan beri kaliförler full yaniyor, cok soguk bugün.
Esim yarin dönüyor. Biraz kizla ilginlenirse birazdaha ders calisa bilirim.
Sizlerde ne var ne yok?

Back
X