- 8 Aralık 2013
- 7.870
- 17.385
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #87.181
Amin cnm çok teşekkür ederimHosgeldin canım bebegin hayırlı ugurlu olsun güle güle büyüt inşAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm çok teşekkür ederimHosgeldin canım bebegin hayırlı ugurlu olsun güle güle büyüt inşAllah
Sagol canim, felaket bir salgin var buralarda. Sen nasilsin? Nerde herkes?
Buradada yogun bir salgın var herkes hastaSagol canim, felaket bir salgin var buralarda. Sen nasilsin? Nerde herkes?
Geçmiş olsun cnmSelam kizlar,
hastalik yakamizi birakmiyor. Kiz 7 gün hastaydi, ardindan esim, en sonda bana gecti tabi. 1 haftadir hastayim bugün biraz düzelme var, ama hala cok halsizim ve migdem bunaliyor. Önce kiz icin bir hafta rapor aldim, ardindan kendime, ama herhalde bir kac gün daha alirim.
Esimin kontrati martin sonunda bitiyor. Hemen hemen her ay 150€ zulaya atdim birazda ortak hesaba ayirdim. Tam toparlaniyorduk. Neyse issizlik maasi alir bir süre. Ben nisanda sinava gircem, gecersem artik kredi cekip taxi isine basliyacagiz.
Sizde durumlar nasil? Dönün artik yine yuvaya tembeller![]()
İnsallah hersey gönlüne göre olur.
Hayirli olsun birikimlerin canımHayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarım…
Bu ayın birikimini yaptım 15 gr bilezik aldım.
Son iki aydır harcamalarıma çok dikkat ettim.
Ayrıca bu ay neredeyse hiç harcama yapmadım. Kredi kartı borcum çok düşük bi miktar. Almadığım sürece böyle özgürüm.
Defalarca bir şeye ihtiyacım varmış gibi hissettim düşündüm ama gerçekte ihtiyacım yoktu bu bir istekti. Özellikle sosyal medyada influencerların sürekli bir link paylaşması sürekli bir ürünün reklamını yapması acaba alsam mı diye düşün düşünüp insan harcamaya sevk edebiliyor ancak ben buna dur dedim be zaten çok az influencer takip ediyorum onlardan da etkilenmedim ama etkilenseydim bugün bu başarıyı elde edemezdim. Dışarıda yemek dahi bir kez yedim. Vazgectiklerim çok önemli değerli miydi hayır değildi sabrettim ve şu an elhamdülillah tadını çıkarıyorum.
Başarılar dilerim . Teyzeniz için rahmet ve sabır dilerim.Selam kizlar,
esim iki gündür Türkyede. Teyzesini malesef kaybetdik.
Iki gündür evden calisdim kizi ghötürüp getire bilmek icin. Haftayada iki gün evdeyim, sonra office döncem.
3 hafta yoktum, isleri toparlamaya calisiyorum. Cok yogun geciyor günler.
Zulamda 1800€ birikti, ama yazin 3000€ faturalarimiz var sigorta filan. Onlar icin gerekirse cikarcam. Umarim gerek kalmaz.
Sinava esim gidince yine hazirlanamiyorum kizla yanliz olunca. 8 nisanda sinava gircem, bakalim nasil olcak.
Dostlar sağolsunBaşarılar dilerim . Teyzeniz için rahmet ve sabır dilerim.