- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.501
 olsun onlara da değişiklik olur...Benim kızım da haftaya babaanneye gidecek. 1 hafta kalacak. Çocuğu evden gidiyor diye yamyam dansı yapan tek anne ben miyim yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
 olsun onlara da değişiklik olur...Benim kızım da haftaya babaanneye gidecek. 1 hafta kalacak. Çocuğu evden gidiyor diye yamyam dansı yapan tek anne ben miyim yahu
Benim kız 4 yaşına geldi. Hala sizin mavi paketten her ay 3 tane falan harcıyorum. İlk yıl yenidoğan saf su olanı kullanmıştım. 4 yıldır size çalışıyoruz nora hanımHah işte uni baby yeni doğan saf su pamuklu biz üretiyoruz onu.
Daha önceki gün 12 li sini yaptık
Valla sürekli planlar halindeyim. Eşimle sinemaya gideriz, akşamları arkadaşlarla dışarıda takılırız vs. diye olsun onlara da değişiklik olur...
.Köstebek kız altın düşüşte olursa bana haber ver
Her zaman takip edemiyorum bu kutsal görevi sana veriyorum
Şaka bir yana kızlar beni haberdar edin herşey i okuyamıyorum bazen
Uni wipes demekki kullandığın.Benim kız 4 yaşına geldi. Hala sizin mavi paketten her ay 3 tane falan harcıyorum. İlk yıl yenidoğan saf su olanı kullanmıştım. 4 yıldır size çalışıyoruz nora hanım
İyi yapmisin ozaman minigin sağlığı herseyden önemli :)Doğrudur canım, hiç kullanmadım. Oğlumun cildi de çok alerjik olduğu için her markayı kullanamıyorum. Hemen döküyor. Bundan da memnun kalınca, değiştirme riskine girmedim pek
Heralde yani yenidoğan ın makinası herşeyi özel.Çok beğeniyorum canım, çok güzel üretiyorsunuz :)))) heheheh :))
Sensitive kullandım ama pek sevmedim. Kokusu hoşuma gitmedi ve ince geldi. Kremliyi deneyeyim bir de o zaman. :)))
Hoşgeldinmerhaba size katılabilir miyim:)
Benim elimde de unı wipes var su anda .. Kremlisine ağır dediler sensitive de hiç denemedim .. kız nora Beykoz da mı senin işyeri paketin üstünde açık adres var daHeralde yani yenidoğan ın makinası herşeyi özel.
Çok önem verdikleri bir ürün.
Asla başka ürün yapılmıyor o makina da
Hoşgeldin cnmmerhaba size katılabilir miyim:)
Beykoz merkeziBenim elimde de unı wipes var su anda .. Kremlisine ağır dediler sensitive de hiç denemedim .. kız nora Beykoz da mı senin işyeri paketin üstünde açık adres var da
Valla evi bırak dışarı çıkarken de o mavi beyazların seyahat boyunu koyuyorum çantaya.Uni wipes demekki kullandığın.
Mavi beyaz.
Hmmm 7 24 palet palet bu ürünler nereye gidiyor diyorum
Valla evi bırak dışarı çıkarken de o mavi beyazların seyahat boyunu koyuyorum çantaya.
Ağız silinir, yemekten önce ve sonra ağız silinir, kıyafete dökülenler silinir, tuvalette kullanılır ve hatta masa silinir. Uzvum haline geldi resmen,
Elektrik neyse de su da bşr yanlış lık varelecda gözün aydın :)
karamelli_turta allah kavuştursun miniklerinle değişiklik iyidir
Kızlar faturalar geldi az önce elektrik 100 su 100
Ben ilk işe başladığımda Altınbaş'ın fabrikasında çalışıyordum. Orada çok söylerdim ben de arada bir bize de dağıtsalar ya diyeSen söyleyince aklıma geldi.Uni wipes Travel pack kullanıyor sun genelde 3lü satılır
Ve genel temizlik mendil i
Güzeldi r severim ben
Hepsini seviyorum
Ama çalışan lara hiççç vermiyorlar
Arada bir dağıtabilir ler
Kazançlar ı iyi şirketin ama
Vermiyor lar işte