- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- Konu Sahibi karamelli_turta
birbirimizi görüncede gaza geliriz diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım karar verdım , suan ıcın 500 zarat gıbı dursada 2 sene daha kalsam zaten onu aydan aya alıyorlar aynı hesaba denk gelıcek, besten cıkıp uzerıne bıraz daha bırıktırıp yıne bılezık alırım dıyorum.
birbirimizi görüncede gaza geliriz diye düşünüyorum
Kolay gelsin sana da :) hayırlısıyla inşallah en uygun zamanda gelir meleğiniz ben de her gün akşamları birşeyler yapıyorum ama süpürmesen olmuyor haftasonları mutlaka süpürüyorum da birini yapsam biri kalıyor napalım sağlık olsunBende bütün gün temizlikle uğraştım hala bıtmıyor. haftaıcı ısten gec gelıncehıcbısey yapamıyorum, baay kırlenıyor oyle olnca haftasnuna bırıkıyor.:) bu hfta temızlık haftası ustten yaptım sımdı kırı gıtsın dıye her gun bı odayı detyalı temızlıcem ıyıce temızlenır :)) bırde tabı ben hamıle kalmaya calısıyorum bazı gunlerı es gecıyorum o yzden
bugun harcamam 30 tl, eşime kılıf aldık telefon için o kdar,
evlılık yıldonumu hedıyesı aldm brıde 300 tl ama taksıtle aldm, akıllı saat ıstıyordu.
bana sen ne ıstıyorsun dıyor:) saysam bıtmez, telefon alalım dedı bozuk gıbı bıraz benımkı. ıstemedım. kıyamıyorum, :)))
3 ay kadar gidiyor bize 5 lt yağ. Evde 2 kişiyiz.İyi akşamlar herkese,bir arkadaşımiz ne sıklıkla dışarıdan yemek yiyorsunuz diye sormustu eşim öğle arasi eve geliyor genelde eve istiyor dışarı çıkmıyorz bebekten dolayı bide ben biraz temizlik konusunda takıntılıyim her yerden yiyemem tek bir yer dışında öğle yada akşam yemeğini istiyorz genelde eşim dışarıdan yemeyi ve eti çok sever benimde işime geliyor açıkçası:)) yani harcamasiz bir günüm olmuyor dün bime gittim 48 tl tuttu bugünde çay bir iki şey daha aldım 25 tl tuttu ,dün dışardan istedik akşam yemeğini 30 tl .bişey soracam bide 5 tl yağ size ne kadar gidiyor arkadaşlar:)))
İyi akşamlar herkese,bir arkadaşımiz ne sıklıkla dışarıdan yemek yiyorsunuz diye sormustu eşim öğle arasi eve geliyor genelde eve istiyor dışarı çıkmıyorz bebekten dolayı bide ben biraz temizlik konusunda takıntılıyim her yerden yiyemem tek bir yer dışında öğle yada akşam yemeğini istiyorz genelde eşim dışarıdan yemeyi ve eti çok sever benimde işime geliyor açıkçası:)) yani harcamasiz bir günüm olmuyor dün bime gittim 48 tl tuttu bugünde çay bir iki şey daha aldım 25 tl tuttu ,dün dışardan istedik akşam yemeğini 30 tl .bişey soracam bide 5 tl yağ size ne kadar gidiyor arkadaşlar:)))
Yakışıklısın doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu yıllara inşallah.İyi geceler hanımlar.
Yarın oğlumun doğum günü. Onun hazırlıkları, annemin evinde ekstra masraflar da derken bu ay pek birikimim olmadı. Masraflı geçti benim için
Bu arada tablo fikri çok iyi :) buzmavileylak
Her ayın sonunda mı yayınlanacak kim ne kadar
Kızlar topik için ay ay birikim tablosu hazırlayalım diyorum ne dersiniz ? :)
İyi geceler hanımlar.
Yarın oğlumun doğum günü. Onun hazırlıkları, annemin evinde ekstra masraflar da derken bu ay pek birikimim olmadı. Masraflı geçti benim için
Yakışıklısın doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu yıllara inşallah.
Ogluşunun yeni yaşı kutlu olsun canım, Rabbim sağlık, mutluluk, huzur ile kutlamayı nasip etsin coook çok uzun yıllar..
İyi geceler hanımlar.
Aynen canım fazla harcanmasın diye haftalık menumu hazırlayıp dün akşam bimden ve marketten alacaklarımı aldım.haftaya pazara kadar markete gitmek istemiyorum, farketmeden çok gidiyor yoksaGünaydın kızlar :)
Bol birikimli, az harcamalı, bereketli gün ve hafta olsun bizim için :))
Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu keyifli bereketli bir hafta olsun hepimiz için
Canım doğum günü kutlu olsun oğluşunun sağlıklı mutlu başarılı kendisine ailesine ülkemize hayırlı bir evlat olsun inşallah herşey gönlünce olsun
Aynen canım fazla harcanmasın diye haftalık menumu hazırlayıp dün akşam bimden ve marketten alacaklarımı aldım.haftaya pazara kadar markete gitmek istemiyorum, farketmeden çok gidiyor yoksa
Nice güzel yaşlara :))İyi geceler hanımlar.
Günaydın tatlım, mutlu haftalar, kolay gelsin islerindeGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu keyifli bereketli bir hafta olsun hepimiz için
Canım doğum günü kutlu olsun oğluşunun sağlıklı mutlu başarılı kendisine ailesine ülkemize hayırlı bir evlat olsun inşallah herşey gönlünce olsun