Selam kizlar,
sabah bir makine camasir yikadim, ardindan hemen kizlari parka götürdük komsumla. 2 saat oynadilar, döndük. 2 saatde bizim evde oynadi kizlar, bende biraz dinlendim.
Tabi ardindan yine cikardik cocuklari evin önüne. Benim kiz inline skate sürmeyi ögreniyor iki gündür ve kac kez düsmesine ragmen pes etmedi devam etdi 2 saat. Ilk kez böyle hirsli görüyorum kizimi
Cok övdüm onu bugün, pes etmedigi icin cabaladigi icin gurur duydugumu söyledim. Umarim her konuda böyle olur. Simdiye kadar istedigi gibi olmayinca hemen birakip pes ediyordu. Büyüyor herhalde cimcime.
Aksamda küvete soktum tam da esim geldi o suda oynarken. Kizin yanina oturdutum buzdolabinin icini temizledim.
Artik her gün bir oda detailli temizleyip evide adam ederim umarim. Yarindan ihtibaren dersede baslarim, ama gece calisacagima sabah erken kalkip calisayim diyorum. En azindan günün gerisi bana kalir.
Yarinki yemekde belli oldugu icin, oda hizli hal olur.
Esime haftasonu kizi bir gün gezdir, kendime vakit ayircam dedim, pazar günü arkadasiyla ve onun cocuklariyla yine masal ormanina gitcekler, bende kanepede kitap okurum