- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.321
süleeee cabukEvet kızlar 2024 ün ilk bombesine hazırmısınız elleri göreyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süleeee cabukEvet kızlar 2024 ün ilk bombesine hazırmısınız elleri göreyim
Çok sevindimıkıncı kez teyze oluyorsunuz daha cok mınnos bugun doktora gittim ilk kez sizle paylasmak ıstedım oglumda da yanımdaydınız hep sizle paylasmadan edemedim henuz annemler bılmıyor haftaya tekrar kontrol var kesınlesırse soylerim dedim
Kız grubun kadın doğum uzmanısın maşallahNe oldu ne oldu
Hamilemisin
Canım Allah rahmet eylesinDün öğlen kayinvalidemin 52sini,mevludunu okuttum Allah kabul etsin.
Zaman hızlıca akıp gidince insan inanamasa da kabulleniyor.
Yaa bana da ıs yerınde oyle derlerKız grubun kadın doğum uzmanısın maşallah
Sagolasın kahvesim oglumu 18 ay bekleyince, hadi bi dusunelim dedik çok şükür beklemeden nasıp oldu ay bide bu ay pılatese gıttım bı amuda kalkmadıgımız kaldı düşün o kadar hemen olmayacagına emındımkiÇok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın umarım
Hayırlı olsun canim sevindim senin adinaıkıncı kez teyze oluyorsunuz daha cok mınnos bugun doktora gittim ilk kez sizle paylasmak ıstedım oglumda da yanımdaydınız hep sizle paylasmadan edemedim henuz annemler bılmıyor haftaya tekrar kontrol var kesınlesırse soylerim dedim
6. Hissim fazla kuvvetli diyelimKız grubun kadın doğum uzmanısın maşallah
Çok Teşekkür ederim canım valla daha çok yeni mi dıye 2.bebek dıye mı bılmıyorum ben de sıfır his 10 gün oldu unutuyorum çogunlukla Rabbim aratmasın ısteyene nasıp etsınHayırlı olsun canim sevindim senin adina
6. Hissim fazla kuvvetli diyelim
saglikla kucagina al canimıkıncı kez teyze oluyorsunuz daha cok mınnos bugun doktora gittim ilk kez sizle paylasmak ıstedım oglumda da yanımdaydınız hep sizle paylasmadan edemedim henuz annemler bılmıyor haftaya tekrar kontrol var kesınlesırse soylerim dedim
Senden korkulur kizNe oldu ne oldu
Hamilemisin
Tebrik ederim cnmÇok Teşekkür ederim canım valla daha çok yeni mi dıye 2.bebek dıye mı bılmıyorum ben de sıfır his 10 gün oldu unutuyorum çogunlukla Rabbim aratmasın ısteyene nasıp etsın
Nice saglikli mutlu yillara canimBugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum
İyi ki doğdun cnmBugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum
Cok tsekkurler canım evet 2.cocuktan dolayı sanırım oglumla ılgılenmekten aklıma dahı gelmıyorTebrik ederim cnm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bence 2. Çocuk olduğu için böyle
Çünkü bendede aynı durum var
Hamile olduğum aklıma bile gelmiyor
İlk bebekte elim karnımdan inmezdi hep farklı bir heyecan vardı
Bunda herşey daha farklı
Sanki hep oradaymış gibi. Varlığını bile unutuyor insan
Affet beni oğlum
Canım kahvemsim nice mutlu yıllara, sevdiklerinle saglıkla huzurla, istediğin güzel evinde.Bugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum
Mutlu yıllar mutlu yaşlar canimBugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum
tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerimıkıncı kez teyze oluyorsunuz daha cok mınnos bugun doktora gittim ilk kez sizle paylasmak ıstedım oglumda da yanımdaydınız hep sizle paylasmadan edemedim henuz annemler bılmıyor haftaya tekrar kontrol var kesınlesırse soylerim dedim
doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yaşlarınız olsunBugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum
Hey topige bebisler geliyor ☘ıkıncı kez teyze oluyorsunuz daha cok mınnos bugun doktora gittim ilk kez sizle paylasmak ıstedım oglumda da yanımdaydınız hep sizle paylasmadan edemedim henuz annemler bılmıyor haftaya tekrar kontrol var kesınlesırse soylerim dedim
Sagol canım amin..Canım Allah rahmet eylesin
Kahvemsi iyiki doğdun canımBugün kahvesinin doğum günü
İyi ki doğdum