- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.301
Herkesin yeni yilini kutluyorum, saglikli mutlu huzurlu bereketli bir yil olsun. Herkesin gonlundeki dilegi, duasi neyse gerceklesir insallah bu gelen yilda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın canım cok sukur ıgneler halsizliğini epey aldı yarın sabah tekrar fılm cekılecek umarım cıgerleri toparlanmıstırkronikuykucu gecmis olsun oglusa cnm şimdi iyidir umarim
Hosgeldin kacak
Çok yoruluyorsundur tabi ama evden yemeklerini yapabilmen sağlık açısından da daha faydalı olur senin içinSelam kizlar,
bugün 3 saat uykuyla ise gitdim. Gec uydum 4de kalkmam gerekti, ama canavar gibi calisdim uykusuzluk ise yariyormus demek Eve gelince pillim bitdi ama.
Yine saat 22:22 ve ben halen uyumadim
Benim kiz sabah türk komsuma oynamaya gitmis, ordan hem benimki hem komsumun kizi afrikali komsuya gectiler oynamaya, ben isden gelincede 3 sipayi aldim birazda bizde oynadilar. Yeminle cocuklardaki sosyal hayati kiskandim resmen
Saka bir yani, hep oyun oynamak icin birileri bide ayni binada olmasi cok güzel. Kres halen kapali ama böylece yanliz kalmiyorlar, hep beraber de büyüyüp gidiyorlar.
Uzun zamandir hep disardan yiyecek aliyorum ise giderken, baya masrafli oluyor. Kendimi evden götürmege alistirmam gerek.
Bu sene vergilerde, benzinde, saglik sigortasinda ve ceyranda zamlar olacak. Daha fazla dikat etmeliyiz artik. Sizin zamlarin yaninda bizimkiler cüce kalir tabiki ama yinede zorlaniyoruz elbetde.
Evet cok haklisin, degistirmege calismam gerek mutlaka.Çok yoruluyorsundur tabi ama evden yemeklerini yapabilmen sağlık açısından da daha faydalı olur senin için
Benim çok hassas bir midem var
ne zaman dışarıdan bir şey yesem mutlaka midemi bozuyorum
Bizler daha %49 maaş zammını almadan herseye %150 zam geldi asmin survivor gibi yaşıyoruz vallaSelam kizlar,
bugün 3 saat uykuyla ise gitdim. Gec uydum 4de kalkmam gerekti, ama canavar gibi calisdim uykusuzluk ise yariyormus demek Eve gelince pillim bitdi ama.
Yine saat 22:22 ve ben halen uyumadim
Benim kiz sabah türk komsuma oynamaya gitmis, ordan hem benimki hem komsumun kizi afrikali komsuya gectiler oynamaya, ben isden gelincede 3 sipayi aldim birazda bizde oynadilar. Yeminle cocuklardaki sosyal hayati kiskandim resmen
Saka bir yani, hep oyun oynamak icin birileri bide ayni binada olmasi cok güzel. Kres halen kapali ama böylece yanliz kalmiyorlar, hep beraber de büyüyüp gidiyorlar.
Uzun zamandir hep disardan yiyecek aliyorum ise giderken, baya masrafli oluyor. Kendimi evden götürmege alistirmam gerek.
Bu sene vergilerde, benzinde, saglik sigortasinda ve ceyranda zamlar olacak. Daha fazla dikat etmeliyiz artik. Sizin zamlarin yaninda bizimkiler cüce kalir tabiki ama yinede zorlaniyoruz elbetde.
diyorumya bizim zamlar cüce sizinkilere bakarsakBizler daha %49 maaş zammını almadan herseye %150 zam geldi asmin survivor gibi yaşıyoruz valla
Ne oldu ne olduEvet kızlar 2024 ün ilk bombesine hazırmısınız elleri göreyim
49diyorumya bizim zamlar cüce sizinkilere bakarsak
Memurlar icin 59 mu zam geldi?