Cennetmeyvesii dogum gunun kutlu olsun, nice senelere.
Selam arkadaslar, yil sonuna yaklasiyoruz isler yogun, gecen hafta Sukran Gunu vardi, biz de bunu firsat bilip 3-4 gunlugune New Jersey-New York tarafina tatile gittik. New Jersey`de bir sehir var Turk ve Arap nufusu cok fazla, oyle ki Amerikali hic gormedik bile orada, belki 20-30 tane Turk restauranti vardir, oralarda yedik ictik. Carsida gezerken, market zannettim bir dukkana girdim, onu dukkan arkasi kahvehaneymis meger, arkadan okey tasi sesleri geliyordu, ciktim geri.
Bir gun de tema parka gittik, sabahtan aksama kaldik, cocuklar butun gun indiler bindiler. Ben de onlarla tabi, esim bir iki seye bindi basi dondu midesi bulandi kenarda oturdu. Hayatimda ilk defa roller coastera bidim, aman o da ne, korkudan bitsin diye saniyeleri saydim. Giderken de gelirken de cok trafik vardi yollarda ama sukur 6 saatte olsa geldik.
Kredi kartlarimiz bu ay costu, hem tatil hem de ev icin harcamalar oldu. Kitchen aid stand mixer aldim, indirim vardi, simdilik pizza hamuru, acma pogaca, kurabiye ve cig kofte denedik, hepsi guzel oldu, ozellikle cig kofteyi cok begendim, esim cok ugrasiyordu yogurmak icin, makine 20 dakikada guzel kivama getirdi.
Onumuzde Christmas tatili var, benim sirket Christmasla yeni yil arasini tatil veriyor, esim de izin kullanacak, cok uzaga gidemeyiz ama yine yakinlarda bir iki gunluk birsey yapmak istiyoruz.