Selam kizlar,
bizim yasadigimiz yer kücük bir sehir, yakinimizda sadece birtane türk bakkali var. Bir cok kez aldigimiz ürünleri geri götürmege mecbur kaldik, cünkü evde acinca bozuk oldugunu anladik. Digru düzgün sogutmuyarlar belli.
Dün ordan aldigim bir peynir yedim tüm gün migde bunaltisindan cok kötü oldum. Artik tövbe dedim ordan birdaha birsey almiyacagim. Komsularda hep sikayetci. Artik liste yapip baska sehire arabyla gidip, baska yerden alcam. Resmen zehirliyecekler insanlari. Gidip sahibini döcesim var.
Dün isi kötü olunca erken biraktim bugünde rapor verdim.
Doktoruma gidip ilaclarimi yazdirdim. 40 euro onlara ödedim, sonra gidip bir tava, pil, cocuk icin ivir zivir, yumurta filan aldim, orayada bi 50 euro gitdi. Yani bir evden cikisda 90 euro gitdi
Kizim kumbarasinda 320€ birkimisti, birtürlü gidip altin alamadim ona o parayla. Son baktigimda 300 euro du 5 g, bugün baktim 324 euro olmus. Bekliyecem düsermi diye.
Sizde durumlar nasil? Türkyede simdi herhalde zam zami kovalar, yerinizde olsam full stock yolunda giderdim imkanim olsa, cünkü garanti bir kac günü fiyatlar yine yükselir.