- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.521
Geçmiş olsun acil şifalar asmin,ilaçların iyi gelir inş.Selam kızlar,
birikimleriniz bereketli olsun.
Kaç gündür doktor randevuların peşindeyim. 4 aydır öksürmemin sebebi zatüre miş. Ev doktorum anlamayıp sürekli yanlış antibiotik verince, olan olmuş. Rötgende ciğerimde leke cıkınca doktor bide ct çektirdi. Allahdan tümör çıkmadı, ama aylardır zatüreyle dolaşıyormuşum. Cortison ve antibiotik alıyorum şu an. Umarım tez zamanda düzelirim artık.
Parasal konularda çok bir ilerlememiz yok, her ay başka bir fatura cıkıyor. Bu ay eşimin passaportu ve kimligi degişti. 120€ toplam. Sac bozuldu bi 140€ ona gidecek, 30€ krese ekstadan gitdi. Annemin yarın dogum günü. Bir çeyrek aldık 92€ ya. Bakalım dahada ne cıkacak.
İznim hep doktor randevularına gitdi. Pazartesi akşamda randevum var. Rapor yazıra bilirsem rapor yazdırcam.
Benden bu kadar canlar
Kardes/yegenden gelen eşyalar candirDeme öyle
İnan gereksiz Fuzuli hiçbir şeye para vermiyorum desem
Buna rağmen böyleyim
O kadar ince eleyip sık dokuyorumki ki
Çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya bende o kafadayım
Henüz kıyafet satın almaya geçmedim. Hatta hiç almadım daha
Bir umut belki bende bulurum diye
Ama Kıyafet bulabileceğim kimse yok çevremde olsa hiç affetmezdim
Yinede 7.5 aylık olana kadar beklemeye karar verdim kıyafet için umut fakirin ekmeği
Beşiğini bende 300 TLye hallettim. İkinci el lakin hiç kullanılmamış belli. Malum nerde yatıp yatmayacağına da bebelerin kendisi karar veriyor
Bebek arabasını görümcemden alacağım
Kullanırmısın dedi
Kullanmazmıyım dedim. Gözüm açıldı resmen
Amin cnm sağol
Gerçekten büyük masraf çünkü.
Benim küçük oğlus hep abilerinin kiyafetlerini kullandi
Ne desem bilemedimteşekkür ederim kızlar
Güya izinliyim sabah kızı hazırladım babasıyla kreşe yolladım. Birazdan eşimin bir akrabası arıyacak onun tercümanlıgını yapcam telefonda, ardından alışveriş, yatılı misafir gelecek, ev temizlencek, kızın kresinde veli görüşmesi var, yemek yapılcak, annemşn dogum günü var. Çalışsaydım sanki daha az yorulurdum bugün