günaydın kızlarrrrrr, herkes iyidir umarım

musmutlu, keyifli, sağlıklı,huzurlu bir gün olsun inşallah..tasarruflu demiyorum, ne zaman desem abuk sabuk bir masraf çıkıyor, bugün de böyle olsun

Ekşi de dediğin konuyu arattım
Şöyle bir yorum var
Katılmıyor değilim
Her ne kadar bu konuya uymasa da
"biriktirmeyin.
bir kere geliyorsunuz dünyaya yiyin,için,gezin,görün,beğendiğinizi giyin,istediğinizi alın, yapmak istediğiniz ne varsa yapın. ne zaman öleceğimizden emin olsak hadi bir nebze ama para köşede bok yoluna gitmek de var hazır hayattayken bir güzel yaşayın cebimizde yanımızda malımızla paramızla gitmiyoruz şu dünyadan."
Kızlar zaten uzmanlar bile gelirin %25 ini tasarrufa ayırın diyor gerisi zorunlu ihtiyaç eğlence vs. Birikim yapacağız diye tabiki acımızdan ölmüyoruz bu topikte imkanı olan herkes tatiline de gidiyor mis gibi sağlıklı da besleniyor ve tabiki başlığa uygun olarak altın da alıyor
vallahi kızlar, zamanında o kadar har vurup harman savurdum ki, dibine kadar yaşadım her şeyi, o sebeple en azından 2-3 yıl kendimi sıkabileceğimi düşünüyorum zira artık ne alış veriş yapmak ne yemek içmek eskisi gibi haz vermiyor, doyumla alakalı sanırım.. her şey zamanında güzel, bi 10 yıl önce bana bunları kimse yaptıramazdı, yaptıramadı da, ama artık zamanı geldi sanırım

şu anda da birikim yapmak inanılmaz haz veriyor, iyi hissettiriyor kendimi...önemli olan nasıl iyi hissettiğimiz değil mi zaten

hepimizin birikimleri bol ve bereketli olsun inşallah...
Günaydın kızlar hayırlı bol kazançlı bir gün olsun inşallah :)
kulkedisi30
canım oğlunun ameliyatı kolayca geçer inşallah ben de o yaşlarda olmuştum fıtıktan sadece sonra yatmak biraz sıkıcı gelmişti çocuklar bizden daha kolay atlatıyor..
no_name_
merkürde gerileme mi birşey varmış (Merkür müydü ya o) diyete filan başlamayın diyordu. Kızlar aklınızda olsun hiç bir yeniliğe kalkışmayın diyorlar inanan varsa böyle şeylere :) ben açıkçası durumu stabil tutayım diyorum

bu arada anneciğin evine altın saklıyordu ihtiyacın olunca söylüyordu yerini dimi

süper annene senin yardım etme fırsatın oldu demekki şimdi canım

Allah evladın hayırlısını versin derler ya bence ana-babanın da hayırlısını nasip etsin
hahahaha, aynen canım, süper anne..bi anda hiç hesapta yokken ciddi bi ödeme çıkmış karşısına..anladım ses tonundan canının sıkıldığını, gittik, desteğimizi olduk çok şükür..istemem param var dese de, dursun yanında dedim...
günaydıınnn:)
nasılsınız.
ben bugün çeyrek alacam nasipse:) eşime kumbaramdaki paramla gram altın alacam deyince üzerini tamamla çeyrek al dedi.
çarşıda birsürü işim var. umarım kendimi dışarı atabilirim.
herkese mutlu günler:)
gğnaydın tatlımmm, bol ve bereketli olsun inşallah, şimdiden hayırlı olsun altının

Selam bayanlar nasılsınız
Biz cuma günü ani bir kararla ailemin yanına yaylaya gittik biraz önce geldik, yol parası dışında harcamamız olmadı.
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz, inşallah herkes iyidir, herşey yolunda gidiyor dur.
merak etmiştim seni canım, iyi olmana sevindim..yayla havası misss gibidir, ne güzel gezip gelmişsiniz...