Kızlar tlc kanalında kupon bagımlıları ile ilgili program izlediniz mi hiç
Gazete kuponuyla yiyecek deterjan vs alıyorlar
Türkiye'de olsa deli gibi biriktirirdik bizlerde heralde dimi
izliyorum ben, sabah saatleri oluyor, hatta bu sabah da vardı, kadın haftada 60 saatimi kupon kesmeye ayırıyorum diyordu...
fakat anlamadığım istedikleri şeyleri almıyorlar mı? çünkü ikiz kadınlar vardı, birinin çocuğu yokmuş ama evi çocuk bezi doluymuş..bedave diyede eve o kadar bez alınmaz ki...
Sağol kuzum çok teşekkur ederim

alısık değilim ya dondurucuya bu sene yeni kullanicam icin napicamı bilemedim az biraz şaşkınım

ama dolmalık biber de koyarim canım

cok sağolun canlar hepinize teaekkürler
koy canım koy, seviyorsanız dolmalık biber çok güzel oluyor kışın..ben içini boşaltıp içiçe koyuyorum hatta, daha az yer kaplıyor...şimdiden bereketi bol olsun canım benim...
heyyy herkes neredeee
aman gittim geldim, nevrim döndü, çook sıcak...terzi kapalıymış cenazeye gitmiş, gömleği veremedim, poşetimi çöpün yanına bıraktım geldim...
cumhuriyet (ata) altını satış 970 lira diyor, 2 gün önce 280 liraydı..?

ne ara düştü yav.. bide yükselişte görünüyor güya. ay bi istikrar gösteremedi heee. ama gram altın düşüşte. kumbaramdaki para yetiyor grama, alsam mı ki. yarıma tamamlamak ister gönül ama zor gibi.
2 gün önce 280 di yazmışsıınnnn

son 10 yıldır 280 değil herhalde, neredeyse o 280 geliyorum almaya
Gelecekler canım
Yalancı su böreği
Nişasta keki
Kadayıf tatlısı
Amerikan salata
Lshana ksvurması menüm.
Ancak bitti. 12 de kalktım.
Şümdi 2 saat daha uyuyayım yoksa gece çooook zor geçecek.
eee baya abartmışsın tatlım sen menüyü..maşallah süpper görünüyor, ellerine sağlık canım
kardeşim üniversite kaydını yaptırmış

oyy kurban olsun ablası
oy oy kıyamam kuzuna, maşallah..keyifle okusun, Allah zihin açıklığı versin, burdur du di mi...
ne güzel yaaa, hayatının en güzel yılları olacak, keyifle okusun inşallah
bu sabah tasarruflu bir gün diledim ya, illa başıma gelecek bi masraf var demek oluyor bu...ne güzel gittim geldim para harcamadan..dönüşte annemi aradım, baktım sesi sıkıntılı geliyor, ekstra ödemeler çıkmış parası bitmiş anladığım kadarıyla..açık da konuşmuyor...ben de bir şey demedim..ama sonra içime sinmedi, eşimle konuştum... olmaz öyle ara akşam kahveye gidelim sen biraz para bırak sıkışmasın dedi..aradım akşam kahveye geliyoruz diye...yine çıkacak param varmış..ne yapsam önüne geçemiyorum..Rabbim beterinden korusun ne diyeyim, buna da şükür, hamdolsun halimize...