- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.801
amir'in öğretmen rolünde olduğu filmii beğenmiştim. bide 3 idiot onundu dimi, çok övüyorlar ama hiç izleyemedim.hele o bileziklerrrrrr, altın değildir umarım, beni benden alan o takılar yok muuu,
ama amir khan filmlerinin çok seveni var, hastaları var hatta...ben pek sevemedim o adamın filmlerini de, sonuçta bollywood...
yerdeki yıldızlar o film çok güzel bende beğeniyorumamir'in öğretmen rolünde olduğu filmii beğenmiştim. bide 3 idiot onundu dimi, çok övüyorlar ama hiç izleyemedim.
kocayı iç güveysi almışsıntvyi ben almıştım amaaa
ben ödedim evde onun olan bi eşya yok şu anda eski salon takımım var orayada girmeyiz zaten ev benim eşya benim hepsi benim
evet onundu, aman 3,5 saat mi ne sürüyor film..iyi ama pek benim tarzım değildi..illaki bi mesaj vermeye çalışan bunu da yaparken gözüme gözüme sokan filmleri pek sevmiyorum ben...amir'in öğretmen rolünde olduğu filmii beğenmiştim. bide 3 idiot onundu dimi, çok övüyorlar ama hiç izleyemedim.
öyle oldu sanki canım. evlenirken aldıklarımızın neredeyse tamamını değiştirdim.kocayı iç güveysi almışsın
tabi ya bastırma, pokemon mu bu!!! uçsun mu adam, te Allahım Yarebbimmmmöyle oldu sanki canım. evlenirken aldıklarımızın neredeyse tamamını değiştirdim.
psikopata bağlayıp halıma ayağını basmaya vardırcam işi
pokemon ya neydi o taştan pokemonun adı ondan iştetabi ya bastırma, pokemon mu bu!!! uçsun mu adam, te Allahım Yarebbimmmm
Anlamadi benkız nasılsın dedim sana atladın ellaam:) düşsün düşsün alalım da öyle artsın:)
yok ben msjları karıştırmadım:) aman olsun önemli değil:)Anlamadi bentatlım o msj ı ben sinirli portakala yazmıştım sana yazdığim cevap o msj dan sonraydı
kumbaradaki nakit sayılıyor mu:)buzmavileylak canım bu ay alınan altınları vs nereye nasıl ekleyeceksin? alımları eklemeye başla bence, azıcık gaza gelelim
olur tabi ya, birikim birikimdir, azıcık gaza gelelim mevzudan uzaklaşmayalım..kumbaradaki nakit sayılıyor mu:)
BendE hastalarindanimhele o bileziklerrrrrr, altın değildir umarım, beni benden alan o takılar yok muuu,
ama amir khan filmlerinin çok seveni var, hastaları var hatta...ben pek sevemedim o adamın filmlerini de, sonuçta bollywood...
Canim ayin 3uncu haftadi herkes bildirim ni yapsin nasil yplimbuzmavileylak canım bu ay alınan altınları vs nereye nasıl ekleyeceksin? alımları eklemeye başla bence, azıcık gaza gelelim
Sildim tüm çizimleri nasıl olsa işim bitti diye
Tüm odadaki mobilyalar 2500 lira tuttu. Sadece masa ve sandalye olarak bilemiyorum.
Maşallahınız var kızlar, yorgunluktan hiç bişey yapasım yok aşırı pintiler 5 i izledim kate kadar olamaz hiç biri.
Altının pahalı olması hiç iyi olmadı daha altın alacaktık ya.
Kate efsane :) Şu 5 i bende izleyeyim bakalım :)
canım bence ay ay sekme ekleyemeyiz çok uzar liste... acaba ilk aykilerin sütununa + yaparak mı devam etsekCanim ayin 3uncu haftadi herkes bildirim ni yapsin nasil yplim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?