günaydın canlarrrrr, herkese musmutlu, SAĞLIKLI,keyifli, huzurlu, bol tasarruflu bir gün dilerim...

ben elimle kullanıyorum, bana öyle bir şey demedi aldığım yerdeki kız....
saol tatlım, iyiyimdir herhalde inan bilmiyorum, reglim bitti, ağrım hafif de olsa devam ediyor..insan isim yapmış bir profesöre giderken gerçekten bilgi almaya, bilmediği bir şeyi duymaya ve tam teşhisi öğrenmeye gidiyor, yılların birikimi bilgi ve deneyimlerine güvenerek..ama karşımdaki ağzında laf geveleyip tatmin edici bir açıklama yapmayınca çileden çıkıyorum..gitmeyeceğim zaten bir daha o doktora...seni de tebrik ederim, güzel laf sokmuşsun..ben aslında sekreteri ile pazarlık yapmaya çalışırdım mutlaka ya da hiç bir şey yapmadı neden ödüyorum parayı diye çemkirebilirdim ama eşim para konusunda çok huysuz, yanımda eşim varken asla para ile ilgili ağzımı açamıyorum, içime oturdu resmen...
canım bazen gebelik testi yokken ovulsyon testi yapıp öğrenenler de var, nadir olarak da geriden gelişip sönmeyen bi yumurta varlığı da olabiliyor, çift yumurta ikizleri mesela o şekilde oluyor... kadın o ay çift yumurtlamış olabiliyor(ay tavuktan söz ediyor gibi hissettim bi an, yumurtlama kelimesi bi garip geldi :)

tatlım hayırlı uğurlu olsun, ufak şirin bir ilimizdir burdur, akdeniz bölgesinde ve antalyaya sınır komşusu, lakin sanırım 1,5-2 saatlik mesafede... ufak şehirde üniversite hayatı da keyifli olur sanırım, arkadaşlık vs iyi olursa..umarım sonuç kardeşini memnun etmiştir...
canım benim, ben de senin yokluğunu çok hissediyorum, fırsat buldukça gelmeye çalış lütfen...
pozitif olmayıp ne yapacağım ki, elden bir şey gelmiyor, çok şükür öyle gamlı baykuş hallerim yoktur, her zaman daha kötüsünü düşünüp içinde bulunduğum duruma şükretmişimdir...sağlık olsun...
bu arada az önce şirket ile görüştüm bu ay 3900-4000 civarı olmuş hakedişim, Allah bereket versin, 2500 tl. sini istedim, hemen göndereceklerdi...planım 500 tl.sini harcamalara sokmak, geri kalan 2000 tl yi eşimin maaşı gelene kadar kullanıp faturaları falan ödeyip maaş geldiğinde geri almak ve 2 ata almak, Allah kısmet etsin inşalllah, zira bu ara her gün hesapta olmayan saçma bi gider çıkıyor...ve önümüz kurban , kurban siparişini çoktan vermiştik ama parasını ödemedik, her yıl aldığımız adam, sorun etmiyor, ama parasını ayarlamak lazım..bu ay bitik bir ay oldu benim için, bitsin bir an önce şu ağustos