- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.461
Bence de çok pahalı. Kesim genelde 100 lira civarında burda. Föndü yıkamaydı derken fiyat yükseliyor.
Kostebekpasta canım benim beğendiğim seninkinden daha ince ama 22 ayar, içi de doluymuş.
2 yıl önce 650 lira mı? bizim 22 ayar 750 civarı.. ilginç
günaydın kızlar.
dün başıma ne geldi..
alyansımı değiştirecektim ya. eşimin daha önce bana kolye ve yüzük aldığı, güvenilir bulduğu avm içindeki bir kuyumcuya gittik. fiyat alacaktık sadece sözde. adam 2 adet 22 ayar alyansa ve 14 ayar tektaşa 1500 lira fiyat biçti. sonra gittik bahsettiğim düz klasik alyans beğendik, 22 ayar (9,5 gr geldi). ona da güya 1800 lira fiyat çıkardı sonra dedi ki sizden fark almayacam. biz de tamam dedik aldık. sonra benim içime sinmedi. 2 farklı kuyumcuya gidip aldığımız alyanslara fiyat istedik. ikisi de 1200 liraya alırım dediler! biz şok. yani alış satış tabi ki farklı ama 600 lira oynar mı hiç?!
alyansları alırken beynim 1 saniyeliğine tuhaflığı algılayıp acele etme demişti bana. adamın fazla fiyat söyleyip sonra indirim yapmış gibi görünmesi ihtimali aklımdaydı. niyeyse fiyat araştırmadan tak diye aldık.
eşim sinirlendi tabi.
biz geri döndük, eskilerimizi geri alalım dedik. adam demesin mi ben sizinkileri parçaladım diye. hatta gösterdi güya (eşim sonradan onların bizim alyans olmadığını söyledi) yalancı herif.
ben eskileri o halde görünce ağlamaya başladım:)) anılarımız parçalanmış gibi geldi bi anda. eşim beni dışarı çıkardı. sınra baktım yenileri iade edip parasını almış.
günaydın kızlar.
dün başıma ne geldi..
alyansımı değiştirecektim ya. eşimin daha önce bana kolye ve yüzük aldığı, güvenilir bulduğu avm içindeki bir kuyumcuya gittik. fiyat alacaktık sadece sözde. adam 2 adet 22 ayar alyansa ve 14 ayar tektaşa 1500 lira fiyat biçti. sonra gittik bahsettiğim düz klasik alyans beğendik, 22 ayar (9,5 gr geldi). ona da güya 1800 lira fiyat çıkardı sonra dedi ki sizden fark almayacam. biz de tamam dedik aldık. sonra benim içime sinmedi. 2 farklı kuyumcuya gidip aldığımız alyanslara fiyat istedik. ikisi de 1200 liraya alırım dediler! biz şok. yani alış satış tabi ki farklı ama 600 lira oynar mı hiç?!
alyansları alırken beynim 1 saniyeliğine tuhaflığı algılayıp acele etme demişti bana. adamın fazla fiyat söyleyip sonra indirim yapmış gibi görünmesi ihtimali aklımdaydı. niyeyse fiyat araştırmadan tak diye aldık.
eşim sinirlendi tabi.
biz geri döndük, eskilerimizi geri alalım dedik. adam demesin mi ben sizinkileri parçaladım diye. hatta gösterdi güya (eşim sonradan onların bizim alyans olmadığını söyledi) yalancı herif.
ben eskileri o halde görünce ağlamaya başladım:)) anılarımız parçalanmış gibi geldi bi anda. eşim beni dışarı çıkardı. sınra baktım yenileri iade edip parasını almış.
of çok uzun oluyor k. bakmayın..
ondan sonracıma,
biz şu an yüzüksüz kaldık. akşam olmuştu çünkü, kuyumcular kapanmıştı.
şimdi de acaba eskileri uygun fiyata sattık mı acaba diye düşünüp duruyorum.
ben ki çeyrek alacakken bile 10 kuyumcu dolaşan bir insanım. nasıl böyle aceleye getirebildim!
olan oldu, giden gitti. saçma sapan iş yaptık.
hayırlısı
Cnm öncelikle tsk ederim yorumun için ben bankaciyim 32 yaşındayım iki çocuğum var eşimin maaşı az çok zorlanıriz bide özel okullarda okutmak istiyoruz ama ben istifa edersem böyle bişey mümkün olmayacak sonra iş bulur muyum bilemiyorm çok zor bir durum çalışmak istemiyorm çocuklarıma bakayım diye calismazsamda maddi anlamda yetemicez,
Günaydın kızlar
Faturalar gelmeye başlamiş
60 TL internet
34.25 TLde cep faturam gelmis.
Kücük tüp hala bitmedi bu şekilde yemek yaparken zorlaniyorum. Bu yüzden bugün tüpte sipariş edeceğim. Bugün pazar alısveriside yapmam lazım dolap tam takır. Bakalim ne tutacak hepsi
hehehehe, bu kadar çenebaz olunca ben, yokluğum hissedilmiş tabiBu akşam çok sessizsiniz kızlar sabahki hareketlilikten sonra yoruldunuz mu bakiimno_name_ nerdesin yokluğun belli oluyo canım
Uzun yıllar bende kendim kestim canım 5-6 yıl kadar ta ki geçen seneye kadar bi kuaförde kestireyim dedim pişman oldum ben 3 cm kesin diyorum bunlar 13 cm kesiyolar her defasında pişman olup çıkıyorum kuafördenkaşlarımı bıyıklarımı kendim alıyorum 2 kez lazer epilasyona gittim diğer kıl tüyden kurtuldum
Valla canım eskiden olsa burun kıvirırdım o ne öyle diye ama simdi olsa kollarım dolu dolu bileziklere hayır dememne diyelim canım allah daha cok versin biraz da bize verirse ohh ne ala
Bu arada kızlar kozmetik ihtiyacı olanınız varsa hepsiburada da indirim var bi göz atmanız iyi olur canlar
Ayyy eşim telime format attı bende yorum yapınca eski nickim açılmış:)) yani ayde21 benim arkadaşlar.hepinize iyi akşamlar,bir konuda size danışmak istiyorum ben ücretsiz izindeyim en fazla 4 ay alabiliyorm bebeğim 6 aylık bakıcımda yok geçici biri var son bir hafta gelecek kimseyede güvenemiyorm memurlar ne güzel çocuk iki yaşına gelene kadar ücretsiz izin alabiliyor ,evimiz yok 28 bin değerinde arabamız var eşim memur kısaca anlatayim,ben istifa etmek istiyorum çocuklarima kendim bakmak istiyorum en azindan okul yaşına kadar icim içimi yiyor bu konuda ne yapmami önerirsiniz.
tobosolu_dulcinea Canım paramla rezil olmak tam da o noktada gerçek oluyor.
Sevmiyorum ben kuaförleri.
Lazer de hala düşünüyorum bakalım.
Parası değil de zararlı diyen de var.
Akşamları burası sakin oluyor
Bizim kızlar güzellik uykusuna gittiler
Cnm öncelikle tsk ederim yorumun için ben bankaciyim 32 yaşındayım iki çocuğum var eşimin maaşı az çok zorlanıriz bide özel okullarda okutmak istiyoruz ama ben istifa edersem böyle bişey mümkün olmayacak sonra iş bulur muyum bilemiyorm çok zor bir durum çalışmak istemiyorm çocuklarıma bakayım diye calismazsamda maddi anlamda yetemicez,
Günaydın kızlar
Faturalar gelmeye başlamiş
60 TL internet
34.25 TLde cep faturam gelmis.
Kücük tüp hala bitmedi bu şekilde yemek yaparken zorlaniyorum. Bu yüzden bugün tüpte sipariş edeceğim. Bugün pazar alısveriside yapmam lazım dolap tam takır. Bakalim ne tutacak hepsi
canım hoşgeldin..nasıl yerleşebildin mi tam olarak? içine sindi mi her şey? foto bekliyoruz bu aradaBen de yazlığıma tüp aldım
Fiyatlardan hiç haberim yoktu
Bağlantı hortum ve başlığıyla 130 verdim
Evet çok pahalıymıs gerçektenBen de 2 yıl önce 90 a kestirmiştim
Değişik şekil istediğimde kuaföre gidiyorum
Onun dışında kendim kesiyorum
Saç kesme konusunda yetenekliyim maşaAllahım Var , oğlumunkileri de doğduğundan beri ben keserim her gören saçlarına hayran kalıyor ..
Manikür pedikürü de kendimi şımartmak istediğimde yaptırıyorum 85 tl
50 falan olsa her ay yaptırırdım sanırım