• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altin bilezik

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
28
Bayanlar yatırım için altin bilezik almayi düşünüyoruz. Alırken nelere dikkat edilmeli? Hangileri daha kullanişli? İşçilik falan da oluyormus. Hic anlamiyorum böyle seylerden . bir fikir verir misiniz?

Desenli ve oymalı olanlar işçilikli. .
İşçilikli olanlar satarken zarar oluyor. .
Daha düz desenleri daha iyi. .
Altın düşmüyor, iyi bir yatırım. .

İşçiliksiz isteyeceksin. Birde içinde boğum değil boşluk olucak.
Makina işi olucak el değil

Ama şuan bilezik falan yatırım olmaz çok yüksek düşerse kaç yıl sonra şuanki rakama gelir bilinmez

Bayanlar yatırım için altin bilezik almayi düşünüyoruz. Alırken nelere dikkat edilmeli? Hangileri daha kullanişli? İşçilik falan da oluyormus. Hic anlamiyorum böyle seylerden . bir fikir verir misiniz?

almasi dert satmasi dert saklamasi ayri dert, doviz alin yada bankada gram altin hesabi acin ordan yatiriminiz kadar gram altin alin. Ugrasmayin bu eski yontemlerle..

Altın bu dönemde alınmaz çok yüksek çünkü ne kadar düşer bilmem ama ihtimali değerlendiririm ben olsam en azından. Kurpsuz altın öneririm bilezikten ise zararı hiç yok sürekli katlanıyor ayrıca illa bilezik olacaksa işçiliği olmayan düz makine bileziği ya da burma olmalıHoppa

İşçiliksiz bilezik derseniz zaten kuyumcu gösterir. tassız falan olanlar.
Ama altın böyle fırlamışken almayın derim.

Hepinize tesekkur ederim. Yardimci oldunuz. Ama ilerde altinin duscegini sanmiyorum. Daha da yukselir gibime geliyor

Hepinize tesekkur ederim. Yardimci oldunuz. Ama ilerde altinin duscegini sanmiyorum. Daha da yukselir gibime geliyor
Size burada alım-satım tavsiyesi veremeyiz, yönlendirmeye ve yatırım danışmanlığına girdiği için spk yönetmenliğine göre suç teşkil ediyor.
Yatırımınız şimdiden hayırlı olsun.

Hanımlar yönlendirici nitelikte yorumlar yapmayın.

Ne zaman almaliyim. Ne zaman duserki altin

Dusecek emin olun. Ben de altinlarimi bozdum ve düşmesini bekliyorum. Düşünce geri alacagim. Sene sonlarina dogru dusecegine inaniyorum. Simdi alma. Paranizi biriktirin düşünce alirsiniz. Yukselince bozarsiniz..

Back
X