- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
altin bilezik almak istiyorum ama satarken fiyatinin dusmemesi icin hangisini almaliyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satarken kac para duser?Burma bileziklerde işçilik pek olmuyor
isciligi az olanlarin resminide atarmisinizDemek istediğim bu bilezikler kalın olanda işçilik daha fazla
Ilk resim burma olan onlar yatırımlık oluyor satarken pek zarar ettirmez canımisciligi az olanlarin resminide atarmisiniz
Burma alın 3 yıl önce evlenirke burma aldım 1 ay önce bozdurduk zarar etmedim.altin bilezik almak istiyorum ama satarken fiyatinin dusmemesi icin hangisini almaliyim?
Mütiş kar etmişsindr çünkü altın fırladıBurma alın 3 yıl önce evlenirke burma aldım 1 ay önce bozdurduk zarar etmedim.
aynen öyle oldu canım şuan bozdursak daha fazla karımız olacaktı ama ev aldığımız için o zaman bozdurmak zorunda kaldık, gerçi bu seferden evden kardayız çok uyguna aldık evi şuan 50-60 bin üstüne rahat satarız istesekMütiş kar etmişsindr çünkü altın fırladı
3 yıl önce gramı 160 tlydi şuan 477
2 katından fazla para kar ettirmiştir
İşçiligi az olursa düşüş olmaz biz evlenirken bana 5 adet cam kırığı bilezik almıştık hiç takmayı düşünmediğim sadece yatırım amaçlı bulunsun diye aldığımdan öyle süslü gösterişli şeylere hiç bakmadan almıştım bunu iyiki de almışım fiyat düşmesi hiç olmadı hatta 2 katına bozdurduk sonradan sizde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsinizaltin bilezik almak istiyorum ama satarken fiyatinin dusmemesi icin hangisini almaliyim?
Desensiz sade olacak alırken soraltin bilezik almak istiyorum ama satarken fiyatinin dusmemesi icin hangisini almaliyim?
Bilezik çünkü hasırın satarken fiyatı düşer işçilik olmayan bir bilezik alın ki fiyati düşmesinKizlar trabzon hasiri mi yoksa bilezik mi
Trabzon hasırı zarar ettirir işçilik çok ondaKizlar trabzon hasiri mi yoksa bilezik mi